שם של תינוקת שהוחלף

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם של תינוקת שהוחלף
    שרי
    02/08/2018

הבת שלי נולדה ב 11.08.2017 בשעה 5:54 ל.בוקר לי קוראים שרי שם משפחה פרי חן !קראתי לילדה לאחר התלבטויות והתייעצות עם רב בשם ליר בסמוך לקביעת השם נהיה לה כתם בפנים וגילו לה קטארט בעין שזה נדיר ובכלל היא לא נולדה עם זה לאחר שהינו שוב אצל הרב הוא אמר להוסיף לה שם או להחליף ואז,הינו אצלו בנובמבר החלפנו את השם ל תרין כיום היא בת שנה עדין במעכב רופא עור עיניים גם נורולוג הכתם לא יעבור רק בלייזר עשינו 2 טיפולים אבל הכתם חזר ובקיץ לא עושים לייזר רציתי לשאול את דעתך בנושא פתאום אני נכנסתי לחששות השמות בהתחלה שהרב המליץ הם שואל או טלאור מה שלא קראנו אשמח לתגובתך ☺ האם השם תרין לפני תאריך לידה מתאים לה אני רוצה שיהיה לה חיים טובים ובריאים ותעבור הכל בשלום תודה שרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם של תינוקת שהוחלף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרי

ליאת יוגב
    03/08/2018

ראשית , ציינת את שם המשפחה שלך , האם זהו גם שם המשפחה של התינוקת ? פרי חן ?
    שנית , פחות יודעת ללכת עם שיקול דעתם של רבנים !!
    לא יודעת להסביר , שיקול דעתם של אחרים , בבחירת/ שינוי השם.
    לא מוצאת הסבר לבעיית עיניים , אלא רק , בהסבר של גוף נפש והקשר ביניהם , מה במציאות החיים קשה לראות ??האם ?
    התינוקת , מאד רגישה , חשוב להכיל אותה , לעודד אותה , לתת לה תחושת שייכות . זאת על פי , יום 2 גורל -2 .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו