שלום אשמח לתשובה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שלום אשמח לתשובה
    נטלי
    28/05/2008

שלום שמי נטלי לחמיש יש לי בן העונה לשם עוז לחמיש והוא נולד ב- 24.1.07 בשעה 12:15 בצהריים רציתי לדעת אם השם מתאים לו ?
    והדבר החשוב ביותר יש לי בת בת חודש אשר נולדה ב- 29.4.08 בשעה 16:04 אנחנו מתלבטים בן השם מאיה לשם בר איזה שם מתאים יותר? ובמידה ושני השמות לבת לא מתאימים על איזה שם אתם ממליצים בתודה נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום אשמח לתשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטלי שלום

ליאת יוגב
    28/05/2008

אני מניחה שבחודש האחרון , כבר החלטתם על איזה שהוא שם . מאיה ? בר ? ואין כאן מצב , שבו הכל פתוח ואפשר עוד להחליט על איזה שהוא שם .
    השם בר ממש לא מומלץ - מאחר ומספר הגורל הוא 7 והשם המלא הוא 5 ואם כך קיים קונפליקט מאד גדול ובעייתי בין שני המספרים האלה ,
    ממש להמנע מבחירת השם הנ"ל
    השם מאיה - יוצר מפה שיש בה חלקים מאד נוקשים מול היכולת יותר לזרום להתפשר ולהתרכך
    אם ובמידה ובאמת יש עוד אופציות , הציעי , כי שוב , נראה ל י שדי סגור העניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטלי

ליאת יוגב
    29/05/2008

אני לא נוהגת להציע שמות , חשוב שאת היא זו שתתחברי לשם כך שאוכל להמליץ איזהו השם המועדף
    להשתמע בעניין
    השם עוז חלמיש , ראשית , מספר הגורל שלו הוא 7 שם מלא 3 , 7 כבר 3 קליל זורם חברותי יותר
    קיימים חלקים , שבהם מי שמכיר אותו מבחוץ לא מכיר מבפנים , הפנים נוקשה יותר רציני בוגר מול העובדה , שכלפי חוץ משדר קלילות זרימה חברותיות , בתור ילד , צדדים יותר מופנמים , אם השנים ילמד איך להיות יותר פתוח .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו