ייעוץ דחוף לקראת ברית

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• ייעוץ דחוף לקראת ברית
    נוני
    29/05/2008

שלום, בשעה טובה ילדתי בן ב - 27/5/08 בשעה 8:25 בבוקר
    אני ובעלי מתלבטים בין השמות רותם איתי ואופק מה דעתך?
    הברית ביום שלישי אני יישמח לקבל תשובה לפני
    יום טוב ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ דחוף לקראת ברית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון בשעת הלידה

נוני
    29/05/2008

בהמשך לשאלתי רשמתי בטעות שזמן הלידה 8:25 וזה לא נכון הזמן הנכון הוא: 8:35 בבוקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוני

ליאת יוגב
    30/05/2008

כדי לעזור לבחור שם , אני לא צריכה את שעת הלידה , אלא את שם המשפחה של התינוק , צרפי ואוכל לעזור לך בבחירה הנכונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם משפחה

נוני
    30/05/2008

שם המשפחה הוא: ונון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנוני

ליאת יוגב
    31/05/2008

אם הבנתי נכון שם המשפחה הוא ו נ ו ן ? ואם כך , כל השמות שהצעת נותנים שם פרטי 7 , רותם איתי ואופק , מעניין בפני עצמו , כאשר השם המלא בכל המקרים הוא 2 ,
    כאשר מספר הגורל של התינוק הוא 6 , צמצום כל תאריך הלידה , מה שאומר שקיימת כאן מפה רגשית באופן מיוחד , גם מספר גורל 6 גם שם מלא 2 , שאלה המספרים הרגשיים ביותר , צורך באהבה זוגיות , על השם אופק אני פחות ממליצה , מאחר ומתקבל גם המספר 19-1 שזהו מספר קרמה , תיקון על חיים קודמים , הרגשת עליונות נחיתות , וקונפליקט עם ה-2 , כמו לא לאהוב את המקומות הכל כך רגשיים ,
    המפה של רותם מקבלת מספרים מאד נשיים רגשיים .
    והמפה של איתי יוצרת צדדים רגישים מצד אחד , ומצד שני עד כמה לא מקבל עצמי ככזה , כי החוצה רוצה להראות יותר נוקשה ,פרטי ויחודי ופחות לאהוב להראות לאחרים את מידת הרגישות הקיימת בי , כמו לאמר , עד כמה מקבל עצמי ?
    במידה וקיימים עוד שמות , אנא צרפי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו