שמות לבנות

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שמות לבנות
    יוליה
    30/05/2008

שלום!
    יש לי שתי בנות. תמיד רציתי לדעת : האם השמות שבחרתי להן אינטואיטיבית - מתאימות להן מבחינת הנומרולוגיה, ועכשיו יש לי הזדמנות לברר.
    בת אחת נולדה ב- 3.03.2001 , קוראים לה אלינה, הבת השניה נולדה ב- 14.09.2004, קוראים לה איריס. שם המשפחה - גורובוי.
    אני מודה על התשובה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמות לבנות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוליה

ליאת יוגב
    31/05/2008

אחת השאלות שנשאלת היא האם כשבחרת לבנותייך את שמותיהן , האם חשבת עברית , או רוסית , מאחר ויש משמעות לעניין
    אני אתייחס לשמות בעברית , גם כי לא משוכנעת בכך ...
    השם אלינה , נפלא מאחר ויוצר מפה שהיא מאד שאפתנית מטרתית , צורך בחופש ריגושים עניין סקרנות , מול חלקים מאד נעימים ביתיים .
    השם איריס , יוצר מפה שיש בה המון רגש בילדות , מול אחריות רבה שתדע לקחת בהמשך ,
    כאשר צדדים קונפליקטיים בין הגורל 11-2 שנועדה , לרוחניות , יצירתיות , להנחות ולהורות , משהו הרבה יותר גבוה , מול השם המלא שהוא 1- היוצר קונפליקט , אם מספר הגורל , כלומר קיים 1 מול 2
    אם מה ללכת , עצמאות , שיתוף , תלות , שה-2 מייצג , כמו לאמר החיים דורשים התמודדות ..עצמאית , כזו או אחרת , מאחר ומספר הגורל שלה הוא 2 - דאגו לתת לה הרבה תמיכה ועידוד , שכל כך זקוקה . בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו