בחירת שם לבת שניה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לבת שניה
    מור
    21/10/2019

בוקר טוב!
    בעה אני עתידה ללדת ב25.10 בניתוח קיסרי בת שניה.
    מתלבטים מאוד בין השמות תמר ורותם.
    חשובה לנו מאוד האות מ בשם ואילו שני השמות שעלו לגמר :)
    שם משפחה מלצקי
    חשוב לציין שלאחות הבכורה רצינו לקרוא תמר אבל וויתרנו כי כולם ידעו והחלו להשתמש בשם לפני הלידה אבל אני ובעלי מאוד אוהבים את השם (לבכורה קוראים שוהם).
    תודה רבה על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לבת שניה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מור

ליאת יוגב
    21/10/2019

אם אכן התינוקת תיוולד ב-25.10, מספר הגורל המתקבל הוא 11/2 מספר המוכיח על צורך בשיתוף,עידוד ותמיכה,לימים יכולת להדריך להורות,השראה יצירתיות ואולי גם חיבור לרוחניות. השם תמר יוצר שם מלא 1 היוצר קונפליקט בעייתי למספר הגורל 2,דבר המוכיח על בעיית ערך עצמי,כמו גם מפה היוצרת הדחקה לעולם הרגשות,2 = רגש 1 -ממש לא!! מאד לא מומלץ לבחור בשם תמר,השם רותם,יוצר מפה שלפיה 7 הוא מספר דומיננטי במפה ושוב הדחקה לעולם הרגשות ,המון שמירת חיץ והגנות,כמו גם מפה מופנמת ובילדות ממש לא פשוט,צר לי לאכזב,אך שני השמות רותם ותמר - לא מומלצים!!!! נסו להתחבר לשמות שהערך הגימטרי שלו, 3, 6 או 9 חיזרו להתייעץ (מאחר וקיימים פרמטרים נוספים לבדיקה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו