עזרה בבחירת שם לבת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת שם לבת
    שלי
    26/10/2019

שלום,
    בתנו נולדה ב 25.10.19
    מתלבטים בשמות:
    ים
    גל
    אלמה
    עדי

איזה שם מומלץ?
    אשמח לעזרתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת שם לבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלי

ליאת יוגב
    26/10/2019

מה שם המשפחה של התינוקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם המשפחה

שלי
    27/10/2019

שם המשפחה שלה הדר.
    אפשרות נוספת לשם- עלמא

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלי

ליאת יוגב
    27/10/2019

מספר הגורל של התינוקת הינו 11/2, מוכיח על הצורך בשיתוף,עידוד ותמיכה בהמשך צדדים יצירתיים,השראה ,הדרכה וחיבור לרוחניות. מבין השמות שהצעת השם המומלץ ביותר הינו- אלמה (בכתיב זה) מתקבלת מפה הרמונית במיוחד,נשית רגשית וחברותית ,גם אם קיימים צדדים יותר מופנמים וביישנים (בילדות).. האופציה הנוספת היא - גל (כשקיימת הוכחה לצדדים חסרי שקט פנימי) לשיקולכם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שלי
    27/10/2019

תודה על המענה המהיר, יש לנו נטייה במשפחה למופנמות ולביישנות, נראה לפי תשובתך שהשם אלמה יגביר את זה. האם יש שם שלא יחזק את זה? האם השם גל שהצעת יוכל להתגבר על כך?
    מה לגבי עדי? או עלמא?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלי

ליאת יוגב
    27/10/2019

המופנמות מגיעה מתוך יום 7/25 גורל 2,צירוף מספרים המוכיח זאת,דוקא בהחלטה לבחור השם אלמה,תיווצר יותר פתיחות חברותיות ותקשורת טובה.. השם עדי-יצור מפה שיש בה מידה של חוסר שקט. עצביות רבה ועוד אי אלו סיבות שלא מומלץ בגללן לבחור בשם. עלמא-בשל העובדה שהאות ע מקושרת למספר 6 שבמפה (מתוך כל אותיות א ה ו י).. ע הוכחה לעיכובים או ניתוקים ולכן פחות ממליצה על שם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו