מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבחירת שם לבתשלי26/10/2019
שלום,
בתנו נולדה ב 25.10.19
מתלבטים בשמות:
ים
גל
אלמה
עדי
איזה שם מומלץ?
אשמח לעזרתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלי
ליאת יוגב26/10/2019מה שם המשפחה של התינוקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה
שלי27/10/2019שם המשפחה שלה הדר.
אפשרות נוספת לשם- עלמא
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלי
ליאת יוגב27/10/2019מספר הגורל של התינוקת הינו 11/2, מוכיח על הצורך בשיתוף,עידוד ותמיכה בהמשך צדדים יצירתיים,השראה ,הדרכה וחיבור לרוחניות. מבין השמות שהצעת השם המומלץ ביותר הינו- אלמה (בכתיב זה) מתקבלת מפה הרמונית במיוחד,נשית רגשית וחברותית ,גם אם קיימים צדדים יותר מופנמים וביישנים (בילדות).. האופציה הנוספת היא - גל (כשקיימת הוכחה לצדדים חסרי שקט פנימי) לשיקולכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שלי27/10/2019תודה על המענה המהיר, יש לנו נטייה במשפחה למופנמות ולביישנות, נראה לפי תשובתך שהשם אלמה יגביר את זה. האם יש שם שלא יחזק את זה? האם השם גל שהצעת יוכל להתגבר על כך?
מה לגבי עדי? או עלמא?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלי
ליאת יוגב27/10/2019המופנמות מגיעה מתוך יום 7/25 גורל 2,צירוף מספרים המוכיח זאת,דוקא בהחלטה לבחור השם אלמה,תיווצר יותר פתיחות חברותיות ותקשורת טובה.. השם עדי-יצור מפה שיש בה מידה של חוסר שקט. עצביות רבה ועוד אי אלו סיבות שלא מומלץ בגללן לבחור בשם. עלמא-בשל העובדה שהאות ע מקושרת למספר 6 שבמפה (מתוך כל אותיות א ה ו י).. ע הוכחה לעיכובים או ניתוקים ולכן פחות ממליצה על שם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)