בחירת שם לבן התלבטות

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לבן התלבטות
    מירי
    23/02/2020

שלום
    יש לנו ברית עוד יומיים ואני ממש בלחץ של בחירת שם.
    הוא נולד ב 12.02.20 בשעה 23:56
    שם משפחה רוזנפלד
    מתלבטת בין
    יהב, סהר, שקד.
    אם לא השמות הללו יתאים, מחפשת שם עם האות ל וגם ה בתוך השם ובעל 3 עד 4 אותיות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לבן התלבטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירי

ליאת יוגב
    23/02/2020

מספר הגורל של התינוק הינו 9,השמות יהב ושקד נותנים 8 ומכאן שהשם המלא הינו 16/7- חוב קרמטי היוצר מצבי ניתוקים והפתעות.. לא רצוי!! השם סהר יוצר מפה נשית! נסו לבדוק שמות שהערך הגימטרי שלהם 9 או 1. חיזרו להתייעץ!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי השם ברי?

מירי
    24/02/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירי

ליאת יוגב
    24/02/2020

השם ברי יוצר מפה שיש בה חלקים רכים מול הפחד מאיבוד שליטה,כמו גם ,בעיה חברתית תקשורתית,כלפי חוץ יהיה לו חשוב להראות זרימה קלילות מוחצנות כשהחשיבה תוכיח על צדדים מעמיקים איכותיים כמו גם בוגרים אך תשאל השאלה למה אני לא רוצה להראות לעולם את דרך החשיבה שלי,מכאן שיצור בעיה חברתית תקשורתית,כמו גם מספר הגורל הוא 9 והפצע הגלגולי גם =9 מה שיצור מצב של קושי להתחבר ליעוד שלו.. נסו להתחבר לשמות בערך גימטרי 9 או 2,לא 11 ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו