האם לשנות שם של תינוקת?

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• האם לשנות שם של תינוקת?
    מירית
    11/06/2008

שלום רב

ב 21.2.08 ילדתי תינוקת מקסימה ולאחר לבטים רבים קראנו לה אורין. לפני כחודש התברר לנו שהיא חולה בסוג מאוד נדיר של מחלת הסוכרת וצריכה טיפול באינסולין מספר פעמים ביום.
    אשמח לדעת האם לדעתך כדאי לנו לשנות לה את השם? אולי השם לא מתאים לה?

שם המשפחה הוא "בן וייס" והיא נולדה בשעה 01:35 בלילה.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לשנות שם של תינוקת?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירית

ליאת יוגב
    12/06/2008

לא ידוע לי את סיבת המחלה , האם קשורה לשם ? צר לי אבל אין לי תשובה בעבורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבת המחלה לא ידועה (גם לרופאים...)

מירית
    12/06/2008

אני לא יודעת אם השם שלה קשור למחלה, חשבתי שאת תוכלי לעזור לי בתשובה לשאלה הזאת... (-:

בכל אופן אשמח לדעתך האם השם מתאים לה או שכדאי לשקול שם נוסף או החלפת שם?

תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירית

ליאת יוגב
    13/06/2008

בהתייחס למפה של ביתך אורין , מספר הגורל הוא 6 - מספר גורל צמצום תאריך הלידה המייצג את עולם הצרכים של האדם , מדגיש כאן צורך באהבה , הרמוניה משפחתית , כלומר באיזה שהוא אופן על פי ידיעתי , בעיית סוכר מייצגת , מה שנקרא חוסר "מתיקות בחיים " וכאן היייתי שואלת עליכם כהוריה , מי מרכיש זאת , את ? בעלך ?
    זוהי שאלה שאין לי ידיעה חד משמעית ובכל זאת ניסיתי....
    כאשר המספרים האחרים במפתה של אורין מראים צדדים מאד מנטליים חשיבתיים , הפנים כל כך רגש , אלא שקולטת מהסביבה חברה , הורים וכדו. שהרגש הוא לא הדבר החשוב אלא יותר ללכת על דגש לחכמה ידע למידה ?
    המפה מדגישה גם צדדים של יכולת הבנה ורגישות רבה לאחרים , טוב לב , אבל גם זהירות שלא להיות מה שנקרא פריירית , צריך , כמו לאמר , להגן על עצמי .
    מקווה שעזרתי ולו במעט , גם כי לא הייתי משנה את השם , לפחות בידיעה שלי .
    לשיקולכם ולהתייעצות אחרת ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו