מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינוי שם לתינוקת בת שלושה שבועותלירון29/03/2020
שלום רב
רני ובעלי מתגוררים בלונדון עם בתנו הבכורה בת השנתיים וחצי מיה
לפני כשלושה ולצי שבועות ב״ה ילדתי את
בתי השנייה וקראנו לה איימי ( Amy ) בשבוע האחרון אני מתחילה להרגיש שאולי הייתי אימפולסיבית מדי והתחלתי להתערער
אנחנו חושבים לשנות את שמה לאמה
אשמח לשמוע מה עדיף מבין השניים ? נולדה בתאריך 04/03/20 תאריך עברי ח׳ באדר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לירון
ליאת יוגב29/03/2020האם כשבחרתם לביתכם השם,חשבתם בעברית או אנגלית?? מה שם המשפחה של התינוקת? במידה וחושבים באנגלית,כתבו לי השם המלא באנגלית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי שם לתינוקת בת שלושה שבועות
לירון29/03/2020הי ליאת תודה רבה לך על התגובה המהירה
חשבנו גם בעברית וגם באנגלית
זה נשמע אותו דבר בשתי השפות
השם המלא שלה הוא איימי אסתר כהן
Amy Easter Cohen
אנחנו חושבים לשנות רק את השם הראשון
אני מפחדת שחלילה זה לא טוב לשנות ואשפיע לה על המזל ? כי בדרך כלל אני יודעת שמשנים אם חלילה קורה משהן ספציפי
אשמח לשמוע מה דעתך בנוגע לזה ואיזה שם עדיף לה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לירון
ליאת יוגב29/03/2020יש משמעות לבחירת השם הראשון בשפה בה אמא חושבת כשבוחרת השם.. (ביתי ילדה בן לפני למעלה משנה וחצי היא חיה באר"הב וכשבחרה השם חשבה באופן חד משמעי בשפה העברית ועוד-התינוקת בת 3 שבועות)ע"פ השם איימי בשפה העברית קיימת רגישות גבוהה צורך בהכלה,עידוד ותמיכה,11/2 מספר הגורל 11/2 הינו גם השם המלא,מצד אחד רגישות מצד שני מנהיגות ,לכשתתבגר.. לא הייתי משנה השם,אלא אם כן, לא מתחברת ואוהבת עד הסוף!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
לירון29/03/2020תודה ליאת
מניחה שחשבתי על השם באנגלית
כי השם הוא לועזי ולא עברי
אם כך לפי תאריך הלידה והשם המלא מבחינתך העדיפות היא לשם איימי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)