מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לגיוראולגה11/06/2008
שלום רב,
אני עוברת תהליך גיור (אינני יהודייה לפי ההלכה, למרות שישנם שורשים יהודיים במשפחתי) כחלק מהתהליך אני אמורה לבחור שם , שיהיה שם נוסף.
המצב מעניין כיוון שאני בוחרת את השם לעצמי :) וכי התגבשתי והתבגרתי בתור בן-אדם עם השם שניתן לי על ידי הוריי (והוא אולגה). (ואני שואלת את השאלה בפורום בחירת שם לתינוק :))
אני מתלבטת בין מספר שמות ומבקשת לקבל הכוונה.
השמות הפוטנציאליים שחשבתי לקחת הם:
הילה
רומי
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולגה
ליאת יוגב11/06/2008כדי שאוכל לעזור לך , על השם השני , חשוב לי לדעת מהו שם המשפחה שלך כיום , בעברית כמובן , ומהו תאריך הלידה ? צייני זאת ואעזור לך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לגיור
אולגה12/06/2008שלום ליאת,
שם המשפחה הוא מקסין ותאריך הלידה 16.11.1983
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה שלום
ליאת יוגב13/06/2008הנכון ביותר מבחינה נומרולוגית היא לבחון את השם שלך בשפה הרוסית , בהתייחסות לערך המספרי של השם המלא אליו נולדת .
אבל מאחר שכרגע נוותר לעצמנו על התהליך הזה , אין ספק שמבין השמות שהצעת השם המועדף הוא - הילה ,
מעניין אם עדיין את חושבת בעיקר ברוסית , כי אז צריך בהחלט לראות מה תוצאת השם ועוד ...
אבל בעברית אין ספק שזהו השם .
מספר הגורל הוא 3 זרימה ביטוי חברותיות , מול זה השם הילה ייצור מידה רבה של פתיחות וידגיש את הזרימה שנועדת ללכת איתה .
מספרים המייצגים תקשורתיות , תנועה עניין סקרנות ועוד . נפלא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)