שם לגיור

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לגיור
    אולגה
    11/06/2008

שלום רב,
    אני עוברת תהליך גיור (אינני יהודייה לפי ההלכה, למרות שישנם שורשים יהודיים במשפחתי) כחלק מהתהליך אני אמורה לבחור שם , שיהיה שם נוסף.
    המצב מעניין כיוון שאני בוחרת את השם לעצמי :) וכי התגבשתי והתבגרתי בתור בן-אדם עם השם שניתן לי על ידי הוריי (והוא אולגה). (ואני שואלת את השאלה בפורום בחירת שם לתינוק :))
    אני מתלבטת בין מספר שמות ומבקשת לקבל הכוונה.
    השמות הפוטנציאליים שחשבתי לקחת הם:
    הילה
    רומי
    אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לגיור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולגה

ליאת יוגב
    11/06/2008

כדי שאוכל לעזור לך , על השם השני , חשוב לי לדעת מהו שם המשפחה שלך כיום , בעברית כמובן , ומהו תאריך הלידה ? צייני זאת ואעזור לך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לגיור

אולגה
    12/06/2008

שלום ליאת,
    שם המשפחה הוא מקסין ותאריך הלידה 16.11.1983

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולגה שלום

ליאת יוגב
    13/06/2008

הנכון ביותר מבחינה נומרולוגית היא לבחון את השם שלך בשפה הרוסית , בהתייחסות לערך המספרי של השם המלא אליו נולדת .
    אבל מאחר שכרגע נוותר לעצמנו על התהליך הזה , אין ספק שמבין השמות שהצעת השם המועדף הוא - הילה ,
    מעניין אם עדיין את חושבת בעיקר ברוסית , כי אז צריך בהחלט לראות מה תוצאת השם ועוד ...
    אבל בעברית אין ספק שזהו השם .
    מספר הגורל הוא 3 זרימה ביטוי חברותיות , מול זה השם הילה ייצור מידה רבה של פתיחות וידגיש את הזרימה שנועדת ללכת איתה .
    מספרים המייצגים תקשורתיות , תנועה עניין סקרנות ועוד . נפלא .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו