שאלה נוספת לגביי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת לגביי
    איילת
    14/06/2008

אודה לך למענה על שאלתי הנוספת:
    שמי הוא איילת ונולדתי ב- 22/02/76
    שם משפחתי טרם הנישואין הנו לוי ושם משפחת בעלי הנה עדני.
    משום מה החלטתי להשאיר את שם משפחתי הקודם כך ששמי הוא: לוי - עדני איילת
    על פי המפה הנומרולוגית מה עדיף: לוי עדני או עדני בלבד ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה נוספת לגביי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איילת שלום

ליאת יוגב
    14/06/2008

לשאלתך , ראשית אדגיש את משמעות המפה הראשונה שאליה נולדת , בהנחה שאיילת כותבים כך עם פעמיים י , אם כך , מספר הגורל הוא 11-2 מה שמדגיש צורך בשיתוף אינטימיות , המון רגישות , כאשר גם השם המלא הוא 2 , ואם כך מדגיש עוד יותר את ה-2 של השיתוף מצד אחד , ותלות , זוגיות וכו. אלא שיש כאן גם זהירות רבה , שלא להיסחף יתר בעולם הרגשות , מעין סוג של הגנה , כך גם הרושם שיוצרת הוא של מישהי יותר חזקה ,
    המפה בעקבות השם איילת לוי עדני - היא מפה נוצר קונפליקט בין הגורל 11-2 לבין השם המלא 1 , ואם כך מה רוצה שיתוף , או עצמאות עם מה ללכת ? שאלה שנשאלת לאורך הדרך ,
    נראה לי שלהיות רק איילת עדני טוב יותר , אבל כאן גם חשוב לראות את מפתו של בן זוגך ...
    דברי איתי - 052-3431920 ליאת ועוד הערה - נועדת להנחות להורות ללמד , יצירתיות וחיבור לרוחניות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

איילת
    14/06/2008

את ממש פגעת בול. אני באמת בחורה מאד רגישה אלא שבשנים האחרונות מאד התחזקתי ובהחלט אני כבר יודעת מה אני בדיוק רוצה ואני לא מפסיקה לשאוף.
    לגביי בעלי: שמו עדני אביעד והוא נולד ב- 23/08/73 .

יש לי גם ילדה מדהימה ששמה פלג והיא נולדה ב- 02.09.03 .

תודה רבה על עצותייך. בהמשך אצור עמך קשר (יש לך אתר ?)

איילת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איילת

ליאת יוגב
    15/06/2008

ראשית, אין לי אתר , אבל תמיד ניתן להשיג אותי 052-3431920 ,
    כאשר כמה מילים על ביתך פלג , שם פרטי 5 גורל 5 , צורך חזק בחופש ריגוש עניין סקרנות , חברה ,ותנועה , ספורט הכרחי עבורה , כאשר , אתם כהוריה , כנראה דורשים ממנה לקיחת אחריות ,
    לילדה שקיימת בה מידה רבה של יחודיות ,
    מה שהיא קולטת , מחברה סביבה וכל השאר , שיש מצוי ויש רצוי , יש אחריות מחוייבות וכדו.
    בהצלחה , בשימת הדגש על עולם הצרכים שלה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו