מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פגישה עם אישה בתחום נומרולוגיהנאור31/03/2021
היימה נשמע? לפני יומיים נפגשתי עם אישה די מבוגרת(היא מסטיקנית כזאת) שהתעקשה לעשות לי סוג של נומרולוגיה כזאת התנגדתי בהתחלה אך להסוף הסכמתי נתנתי לה את תאריך הלידה שלי המדויק (24.10.1997)ולאחר מכן היא פשוט עשתה חישובים שערכו מס' דקות ולאחר מכן לפי מה שאני זוכר היא סוג של ציירה טבלה כזאת עם מס' חודשים של השנה+שנה הבאה ופשוט הצייבה שמה מספרים והיא פחות או יותר הפחידה אותי(חששתי בהתחלה לבצע את הפעולה שהיא ביצעה עבורי) אני חייב לציין שאני לא מכיר אותה!!! אני כל היום חושב על זה ואני מרגיש שזה מאוד השפיע עליי ואני ממש מודאג(ואני חושב שדואג לחינם) היא רצתה לעשות לי עם קלפים וכבר לא רציתיהאם יש לך אפשרות לעזור לי ואולי אתה מכיר את מה שהיא עשתה עם המספרים האלו היא אמרה שגם אם משהו אחר יעשה הוא יראה אותו הדבר אולי תוכלי לבצע את זה גם? בתודה, נאור
אשמח אם תענה לי בכלל או תעזרי לי עם זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאור
ליאת יוגב31/03/2021היי,לא יודעת באיזה שיטה ניתחה אותה אישה, לדעתי במידה ויש 1000 נומרולוגים,קיימים 999 שיטות, במידה ותרצה יעוץ, מוזמן לפנות אלי, שווה כדי להרגיע עצמך, בעלות מאד הוגנת, לשיקולך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)