מידע רפואי
פורומים
- ניתוחים גינקולוגים בלייזר
- נטורופתיה ותזונה
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- בריאות העין, מחלות עיניים, בעיות ראיה
- תביעות סיעוד, עו"ד ביטוח סיעודי
- רפואת שיניים לילדים
- NLP דמיון מודרך
- מחלות ריאה אסטמה
- תזונת ספורט
- צינתור, צינתור לב, צינתורים
- הגנה עצמית, הגנה עצמית לנשים
- בנות, העצמה נשית
- נפרולוגיה, לחץ דם, מחלות כליה ילדים, הרטבת לילה
- פרקינסון, הפרעות תנועה
- רשלנות רפואית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.פרופ` אבירם נצר
מנתח א.א.ג, ראש וצוואר פרופ` אבירם נצר סגן מנהל לשעבר של מחלקת א.א.ג ניתוחי ראש וצוואר, רמב"ם. פרופ` נצר משנה קליני בפקולטה לרפואה בטכניון. פרופ` נצר בעל התמחות במחלות א.א.ג וניתוחי ראש וצוואר במחלקת א.א.ג. ברמב"ם. פרופ` נצר מקבל לקוחות פרטיים, מכבי, כללית מושלם בקליניקה שבשדרות בן גוריון 4, חיפה.
מנהל הפורום

- פגישה עם אישה בתחום נומרולוגיהנאור31/03/2021
היימה נשמע? לפני יומיים נפגשתי עם אישה די מבוגרת(היא מסטיקנית כזאת) שהתעקשה לעשות לי סוג של נומרולוגיה כזאת התנגדתי בהתחלה אך להסוף הסכמתי נתנתי לה את תאריך הלידה שלי המדויק (24.10.1997)ולאחר מכן היא פשוט עשתה חישובים שערכו מס' דקות ולאחר מכן לפי מה שאני זוכר היא סוג של ציירה טבלה כזאת עם מס' חודשים של השנה+שנה הבאה ופשוט הצייבה שמה מספרים והיא פחות או יותר הפחידה אותי(חששתי בהתחלה לבצע את הפעולה שהיא ביצעה עבורי) אני חייב לציין שאני לא מכיר אותה!!! אני כל היום חושב על זה ואני מרגיש שזה מאוד השפיע עליי ואני ממש מודאג(ואני חושב שדואג לחינם) היא רצתה לעשות לי עם קלפים וכבר לא רציתיהאם יש לך אפשרות לעזור לי ואולי אתה מכיר את מה שהיא עשתה עם המספרים האלו היא אמרה שגם אם משהו אחר יעשה הוא יראה אותו הדבר אולי תוכלי לבצע את זה גם? בתודה, נאור
אשמח אם תענה לי בכלל או תעזרי לי עם זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאור
ליאת יוגב31/03/2021היי,לא יודעת באיזה שיטה ניתחה אותה אישה, לדעתי במידה ויש 1000 נומרולוגים,קיימים 999 שיטות, במידה ותרצה יעוץ, מוזמן לפנות אלי, שווה כדי להרגיע עצמך, בעלות מאד הוגנת, לשיקולך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
החלפת שם פרטי לעצמי ואשמח לעזרה
בחירת שם לתינוק וייעוץ לגביו
הכוונה בבחירת שם לתינוק ומה מומלץ
ייעוץ בקשר לשינוי השם הפרטי
התלבטות בנוגע להענקת השם לתינוקת
בחירת שם לתינוקת התלבטות בין כמה שמות
בחירת שם לילדה חדשה
פגישה עם אישה בתחום נומרולוגיה
החלפת שם בגיל חצי שנה - ייעוץ
ערוץ הבריאות

האם אתם עצלנים?