מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה >עדן שם לבת, התלבטות
מנהל הפורום

ליאת יוגב
- עדן שם לבת, התלבטותנועה24/01/2022
שלום רב,
היום בתי בת 5 חודשים שמה עדן
בעלי החליט לקרוא לה עדן.. אני התלבטתי
בסוף כן קראנו לה.
היום אחריי 5 חודשים פתאום אני חוששת שאני לא
מתחברת לשם.
האם ניתן להחליף? האם זה שם טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השם עדן
ציונה אבירם25/01/2022יקירתי,
השם עדן הוא שם מדהים.
המון עדן פגשתי והם מאד מצליחים בחיים.
לא ממליצה להחליף.
ואם שמך הוא נועה כפי שמצוין פה- אז הרי החיבור ביניכן יהיה יפה מאד...
המון נחת מהילדה
באהבה - ציונה אבירם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
נועה וולוך25/01/2022ציונה,
המון תודה לך על התגובה.
עדן היא תאומה, ויש לי גם את קרן
כמובן גם היא בת 5 חודשים , האם השם הזה הוא טוב?
והאם הוא מתאים לי?
מודה לך מאוד על המענה.
נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם קרן
ציונה אבירם25/01/2022אכן, השם קרן הוא מאד חיובי ועוצמתי...
וכן- מבחינה קבלית החיבור איתך הוא טוב.
ק+נ = קן...
תחושה של חזרה הביתה לקן...
תהיי רגועה.
בהצלחה ובאהבה,
ציונה אבירם - נומרולךוגית קבלית
מנטורית ומורת דרך לזוגיות ויחסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)