שם לבת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבת
    יעל
    20/06/2008

שלום,
    ב 16.6.08 נולדה לנו בת .
    שם משפחה : חן . שמות ההורים יעל וגלעד
    כרגע עומדים על הפרק מספר שמות:
    נועה
    נטע
    גי שם/שמות מתאים ביותר ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליעל

ליאת יוגב
    20/06/2008

מבין שתי האופציות שהצעת , השם נועה עדיף , ללא ספק , גם כי לא מושלם .
    צמצום תאריך הלידה = 5 מה שמייצג צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , תנועה , כאשר הצירוף עם השם נטע חן יוצר מספר שם מלא 16 , אמנם גם יום הלידה הוא 16 ובכל זאת , בעובדה שקיים קונפליקט בין הגורל - צמצום תאריך הלידה לבין השם המלא יוצר קונפליקט על ציר גיבוש האשיות ,
    משום כך לא מומלץ , הקונפליקט מדבר על פחד מאיבוד שליטה , או מצבים של איבוד שליטה , או לחילופין , מצבים של כעסים עצורים , רגשות קשים ועוד .
    השם נועה יוצר מפה שיש בה חלקים אינדבדואליים , חופש פרטיות , ואפשר שקיים פחד מאיבוד שליטה , כאשר צורת חשיבה =2-11 שיש בה פחד מלהיות לבד , או פחד מאי שיתוף , גם אם אני מאד יחודית אחרת שונה ולא שגרתית .
    צדדים רוחניים אפשריים מאד במפה של נועה
    אולי , האפשרות להקרא נעה , ללא ו יכולה להיות טובה יותר ,
    אנא , הציעי שמות נוספים ואעזור להחליט ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעה

יעל
    26/06/2008

מה המשמעות הנומרולוגית של השם נעה (ללא ו) ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאת- שאלה נוספת

יעל
    26/06/2008

מה המשמעמות של השם נעה (ללא ו') בצירוף הפרטים שנתתי בהודעתי הראשונה. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת , בבקשה תעני לשאלתי !!!!

יעל
    27/06/2008

רשמתי שאלה שהודעותיי הקודמות, טרם ענית לי. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל שלום

ליאת יוגב
    28/06/2008

צר לי , ישנם ימים שאני יותר עסוקה ולכן לא אפשרי לי לענות .. על כל פנים , השם נעה , הוא שם פרטי 8 שיוצר צורך להגיע להשיג להיות פרקטית , מול שאר המפה , שהיא מפה יותר קלילה זורמת מבטאת וחברותית , גורל 5 שם מלא 3 , מה שמראה שקיימים חלקים מאד זורמים תקשורתיים , מול צדדים רציניים בוגרים , ובכל זאת נולדה ליום לידה 16-7 מספר הדורש שלמות , בדרכי ללכת עם הצדדים של החופש ריגוש עניין סקרנות , זהו מספר הגורל , אני הולכת עם מידה רבה של רצינות שלמות וכדו. ואם כך לשאלה נועה , או נעה , נראה שהשם נעה , ללא ו יכול להיות טוב בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו