מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התאמת שם לתינוקזהבה07/06/2022
שלום
ברוך ה' ילדתי את בני בתאריך 11.04.2022 בשעה 13:28
אני (זהבה) ובעלי (אברהם)
התלבטנו בין שני שמות עמנואל ואביעד
נורא רציתי לקרוא בשם עמנואל ובסוף בחרנו את השם אביעד
שם המשפחה הוא אייסו
רציתי לדעת אם השם שנבחר מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היו שלמים עם הבחירה
ליאת יוגב07/06/2022השם נבחר,משום כל כל שנותר לי לציין,היו שלמים עם הבחירה.
התינוק נולד למספר גורל 3, מספר הילד, ביטוי יצירתיות ושיעור באופטימיות. יש בו חלקים רכים ורגשיים,גם אם כלפי חוץ ישדר משהו אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
זהבה07/06/2022אשמח לקבל הסבר קצת יותר רחב מה משמעות יום הלידה 11 ואיך השם הנבחר משפיע ביחד עם מספרהגורל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל הסבר קצת יותר רחב
זהבה07/06/2022אשמח לקבל הסבר קצת יותר רחב מה משמעות יום הלידה 11 ואיך השם הנבחר משפיע ביחד עם מספרהגורל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמפה בכללותה היא מפה רגשית חברותית
ליאת יוגב07/06/2022המפה בכללותה היא מפה רגשית חברותית, כשכלפי חוץ ישדר לעולם משהו אחר יותר צדדים חדים/גבריים יחודיים ופרטיים (בניגוד למי שהוא), כבדו אותו (בעיקר אבא שלו) לצדדים הרכים ורגשיים הקיימים בו.
11 משמעו יצרתיות, השראה , הדרכה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מרגישה חוסר חיבור לשם אביעד
זהבה07/06/2022אני מרגישה חוסר חיבור לשם אביעד
אם ארצה לשנות לאבישי או עמנואל
מה יתאים לו יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביאור, אביחי, אבישי, עמנואל
זהבה07/06/2022בהשך להודעה הקודמת
אני רוצה לשנות את שם התינוק
אשמח שתכווני אותי לשם שיוכל להתאים מבין השמות שהצעתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד יש משמעות לשם שנבחר
ליאת יוגב07/06/2022ראשית, תמיד יש משמעות לשם שנבחר,כלומר המפה קודם כל נבנית עלפי השם אביעד.
מעבר לכך, במידה ומחליטים לשנות, המומלץ ביותר הוא השם אביאור.
במידה וצריכים הסבר נוסף דברו איתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבירן , אביאור, אלאור
.08/06/2022אשמח להכוונה איזה שם הכי יתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)