מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החלפת שמות פרטיים לשני ילדייאסתר28/06/2022
החיים של שניהם מתחילתם ועד כיום מלווים בהמון קשיים, סובלים מדיכאון וחרדות.
נתנאל נולד ב- 10/12/1991 ג' בטבת התשנ"ב, מבקש לשנות שם פרטי לשני שמות עבריים פרטיים ובעלי משמעות חיובית וגם את שם המשפחה שיוצר משמעות שלילית אבל בלי לפגוע בכבוד אביו (שם משפחה דומה ועם משמעות חיובית).
אוראל נולדה ב- 20/6/1996 ג' בתמוז התשנ"ו. מבקשת להחליף את שמה הפרטי לשני שמות פרטיים עבריים ובעלי משמעות חיובית.
נשמח לעזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם יש בעיות כאלה חריפות, ממש ממליצה לבדוק עם שיטת קוד-יה
אורלי29/06/2022שמתמחה בסיטואציות כאלה ועזרה כבר לאלפי אנשים להשיג איזון וחיים טובים באמצעות כיוונון שם שמתאים במדויק לצרכים שלהם וליצירת איזון .
כדאי לבדוק..
מנסיון אישי..
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה לא המקום מתנצל, אבל גם אני ממליץ על קוד-יה כי עברנו חוויה
אורן הרן-שליש30/06/2022למשפחה שלנו זה עזר מאד, מעולם לא הייתי טיפוס רוחני , אפילו אנטי . אבל אחרי שאחותי הבריאה מסרטן, אף אחד לא מבין איך ובן דוד שלי משתקם בהדרגה ממחלת נפש, כך שהעובדות מדברות בעד עצמן, אני לגמרי בעד והנה אני סקרן כל כך שאני מוצא את עצמי משוטט בקבוצה של נומרולוגיה , רוצה לדעת איך עובד הקסם הזה. (אני פנסיונר כרגע ובעברי מנהל חשבונות מאד ריאלי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)