החלפת שמות פרטיים לשני ילדיי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• החלפת שמות פרטיים לשני ילדיי
    אסתר
    28/06/2022

החיים של שניהם מתחילתם ועד כיום מלווים בהמון קשיים, סובלים מדיכאון וחרדות.

נתנאל נולד ב- 10/12/1991 ג' בטבת התשנ"ב, מבקש לשנות שם פרטי לשני שמות עבריים פרטיים ובעלי משמעות חיובית וגם את שם המשפחה שיוצר משמעות שלילית אבל בלי לפגוע בכבוד אביו (שם משפחה דומה ועם משמעות חיובית).

אוראל נולדה ב- 20/6/1996 ג' בתמוז התשנ"ו. מבקשת להחליף את שמה הפרטי לשני שמות פרטיים עבריים ובעלי משמעות חיובית.

נשמח לעזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם יש בעיות כאלה חריפות, ממש ממליצה לבדוק עם שיטת קוד-יה

אורלי
    29/06/2022

שמתמחה בסיטואציות כאלה ועזרה כבר לאלפי אנשים להשיג איזון וחיים טובים באמצעות כיוונון שם שמתאים במדויק לצרכים שלהם וליצירת איזון .

כדאי לבדוק..
    מנסיון אישי..
    אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי זה לא המקום מתנצל, אבל גם אני ממליץ על קוד-יה כי עברנו חוויה

אורן הרן-שליש
    30/06/2022

למשפחה שלנו זה עזר מאד, מעולם לא הייתי טיפוס רוחני , אפילו אנטי . אבל אחרי שאחותי הבריאה מסרטן, אף אחד לא מבין איך ובן דוד שלי משתקם בהדרגה ממחלת נפש, כך שהעובדות מדברות בעד עצמן, אני לגמרי בעד והנה אני סקרן כל כך שאני מוצא את עצמי משוטט בקבוצה של נומרולוגיה , רוצה לדעת איך עובד הקסם הזה. (אני פנסיונר כרגע ובעברי מנהל חשבונות מאד ריאלי).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו