מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם חדש לילדה בוגרתאפרת23/05/2023
שלום,
אני מעוניינת לשנות את השם שנתתי לביתי שנודלה ב 29.03.2009.
קראנו לה דניאל ואנחנו מעוניינים לשנות ל: דני נועה .
האם מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת
ליאת יוגב23/05/2023מהו שם המשפחה של ביתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם חדש לילדה בוגרת
אפרת29/05/2023רזניק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
ליאת יוגב29/05/2023תמיד ההתייחסות היא לשם הראשון שהאדם נולד.
כאן השאלה למה רוצים לשנות את שמה??
בכל מקרה, השם דני,לא מיטיב
השם נועה עוצר מפה תואמת לשם דניאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם חדש
אפרת30/05/2023ומה לגבי נעה ללא האות ו'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
ליאת יוגב30/05/2023השם נעה-אפשרי!
מהי הסיבה שכל כך חשוב לך לשנות השם לביתך?
תמיד המפה הראשונה,כלומר,השם אליו נולדה הוא המשמעותי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם חדש לתינוקת שנולדה
אפרת05/06/2023מכיוון שמספר רבנים אמרו לי לאורך השנים שהשם לא מיטיב עימה. האם לדעתך השם אליו נולדה מתאים לה?
ולגבי השם החדש- האם השם דני (שם ראשון) נעה (שם שני) יכול להתאים לה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
ליאת יוגב05/06/2023אני פחות יודעת להסביר הרבנים,
המפה ע"פ השם דניאל,כשם הנבחר מוכיחה על צד רציני מופנם ובוגר, מול ציפיה שלכם כהוריה, לכך שתתהיה יותר קלילה מבטאת וחברותית.
לא הייתי משנה השם מדניאל לדני, כי תיווצר מפה בעייתית,
עדיף להוסיף לשם דניאל שם בערך גימטרי או 3 או 8
שם המתחיל באות א או ו,
תיעזרי באתר "שם לי"..
בהצלחה!
במידה וצריכה הסבר מעמיק יותר מוזמנת להתקשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)