מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא רגועה מהשם של הבת שליאנונימי11/08/2023
היה לי הריון קשה, בסיכון. עם חשש להפלה משבוע 13. גם לקראת הלידה כשהייתי עם צירים הפחידו אותנו ודיברו על הפסקת הריון. בסוף שום דבר מההפחדות לא התגשם תודה לאל והילדה יצאה בסדר גמור אבל עם כל מה שהיה לא הייתי בראש פנוי לבחירת שם ואחרי הלידה עדיין לא היה לי שם שרציתי. אבא שלה מאוד רצה לקרוא לה מיקה וגם היה חשוב לו לבחור כי אני בחרתי את השם של הגדול וגם לא ממש הבאתי אופציות הפעם, הכל לא הרגיש לי מתאים. לקח לנו שבוע וחצי להרכיז על השם והיה עליי המון לחץ בנושא. ידעתי שכבר אין ברירה ושזה יהיה מיקה כי אחרת אאכזה את אבא שלה מאוד. הבעיה שבטוח כל זה כאילו עלתה לי תמונה בראש של קבר שרשום עליו את השם הזה. עברו שמונה חודשים, ואני לא מצליחה להשתחרר מהתמונה הזאת שעלתה לי בראש..כל הזמן חושבת אולי השם הזה יוביל לאבד אותה ואני לא יודעת מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
ליאת יוגב11/08/2023ראשית, מאד חשוב לנסות להוציא ממחשבותייך את הרעיון שציינת והחרדה שלך על ילדתך (נכון, לא בקלות, ובכל זאת הרבה ממה שמעבירים לתת מודע שלנו, בסוף עלול לקרות בכל עניין בחיינו)
שנית, מוזמנים ליצור קשר כדי שאראה נתוני המפה, חסר לי שם משפחה כמו גם תאריך לידה.
חפשו - ליאת יוגב בגוגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)