לא רגועה מהשם של הבת שלי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• לא רגועה מהשם של הבת שלי
    אנונימי
    11/08/2023

היה לי הריון קשה, בסיכון. עם חשש להפלה משבוע 13. גם לקראת הלידה כשהייתי עם צירים הפחידו אותנו ודיברו על הפסקת הריון. בסוף שום דבר מההפחדות לא התגשם תודה לאל והילדה יצאה בסדר גמור אבל עם כל מה שהיה לא הייתי בראש פנוי לבחירת שם ואחרי הלידה עדיין לא היה לי שם שרציתי. אבא שלה מאוד רצה לקרוא לה מיקה וגם היה חשוב לו לבחור כי אני בחרתי את השם של הגדול וגם לא ממש הבאתי אופציות הפעם, הכל לא הרגיש לי מתאים. לקח לנו שבוע וחצי להרכיז על השם והיה עליי המון לחץ בנושא. ידעתי שכבר אין ברירה ושזה יהיה מיקה כי אחרת אאכזה את אבא שלה מאוד. הבעיה שבטוח כל זה כאילו עלתה לי תמונה בראש של קבר שרשום עליו את השם הזה. עברו שמונה חודשים, ואני לא מצליחה להשתחרר מהתמונה הזאת שעלתה לי בראש..כל הזמן חושבת אולי השם הזה יוביל לאבד אותה ואני לא יודעת מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רגועה מהשם של הבת שלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנונימי

ליאת יוגב
    11/08/2023

ראשית, מאד חשוב לנסות להוציא ממחשבותייך את הרעיון שציינת והחרדה שלך על ילדתך (נכון, לא בקלות, ובכל זאת הרבה ממה שמעבירים לתת מודע שלנו, בסוף עלול לקרות בכל עניין בחיינו)
    שנית, מוזמנים ליצור קשר כדי שאראה נתוני המפה, חסר לי שם משפחה כמו גם תאריך לידה.
    חפשו - ליאת יוגב בגוגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו