דחוף הברית ביום רביעי.....

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• דחוף הברית ביום רביעי.....
    קרן
    04/07/2008

היי נולד לי בן ב-1.7.08 בשעה 21:22 שמי קרן שם בעלי שלומי (שלמה) שם המשפחה דהאן שם ביתי הבכורה -בר האם מתאים לקרוא לילד בן או תום? תודה מראש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף הברית ביום רביעי.....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן

ליאת יוגב
    04/07/2008

מבין שני השמות שהצעת , השם המועף הוא תום , גם כי , נראה שקיימת בעייתיות משהו בעניין , אנסה להסביר , ובכן מספר הגורל של התינוק הוא 9 מיום לידה 1 , מה שאומר מספרים יחודיים אינדבדואליים , מנהיגות , בהמשך ללא ספק , ואני מחליט קובע ומנהל העניינים , מול זה השם בן , יוצר מצד אחד מפת "חנק " כלומר מספרים סוגרים את היכולות הנפלאות , תחושת אחריות והגבלה רבה , כמו לא לאפשר לו להיות את מי שנועד ... מצד שני נוצר שם מלא קרמטי 13-4 מספר המייצג שיעור על חיים קודמים , מספר שיוצר תחושת הגבלה , חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות ... השם תום , יוצר מפה נשית מדי , מספרים רגשיים נשיים , מול עד כמה חשוב לי להיראות יותר חזק , חסון , ומרשים כלפי חוץ , כמו לא לקבל עצמו ... פחות אהבה עצמית , אם אני כל כך רגש , פשרן , למה חשוב לי להראות לעולם את הצדדים החזקים שבי ואם כך , סימן , שלא תמיד אוהב את עצמי . מעבר לבעייתיות שקיימת בשם תום . אז נסו להתחבר לשמות אחרים .... מקווה שעדיין אפשרי , ולא סגורים על השם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו