מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף הברית ביום רביעי.....קרן04/07/2008
היי נולד לי בן ב-1.7.08 בשעה 21:22 שמי קרן שם בעלי שלומי (שלמה) שם המשפחה דהאן שם ביתי הבכורה -בר האם מתאים לקרוא לילד בן או תום? תודה מראש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
ליאת יוגב04/07/2008מבין שני השמות שהצעת , השם המועף הוא תום , גם כי , נראה שקיימת בעייתיות משהו בעניין , אנסה להסביר , ובכן מספר הגורל של התינוק הוא 9 מיום לידה 1 , מה שאומר מספרים יחודיים אינדבדואליים , מנהיגות , בהמשך ללא ספק , ואני מחליט קובע ומנהל העניינים , מול זה השם בן , יוצר מצד אחד מפת "חנק " כלומר מספרים סוגרים את היכולות הנפלאות , תחושת אחריות והגבלה רבה , כמו לא לאפשר לו להיות את מי שנועד ... מצד שני נוצר שם מלא קרמטי 13-4 מספר המייצג שיעור על חיים קודמים , מספר שיוצר תחושת הגבלה , חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות ... השם תום , יוצר מפה נשית מדי , מספרים רגשיים נשיים , מול עד כמה חשוב לי להיראות יותר חזק , חסון , ומרשים כלפי חוץ , כמו לא לקבל עצמו ... פחות אהבה עצמית , אם אני כל כך רגש , פשרן , למה חשוב לי להראות לעולם את הצדדים החזקים שבי ואם כך , סימן , שלא תמיד אוהב את עצמי . מעבר לבעייתיות שקיימת בשם תום . אז נסו להתחבר לשמות אחרים .... מקווה שעדיין אפשרי , ולא סגורים על השם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)