מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם שנימתלבטת10/07/2008
רציתי לדעת האם מומלץ א לא לקרוא לתינוק כשם שני על שם מישהו שנפטר בגיל צעיר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת
ליאת יוגב10/07/2008שם שני על שם מישהו שנפטר , פחות בעייתי , ללא ספק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
מתלבטת10/07/2008פחות בעייתי אבל לא מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת
ליאת יוגב11/07/2008אין בעיה בבחירת שם שני - על שם מישהו שנפטר , כל עוד אתם קוראים לילד בשמו ובכל פעם לא נזכרים באיש שעל שמו נקרא (השם השני),.. כלומר במידה ואין את מידת החרדה ,שמא ומה יקרה ויעלה בגורלו של בינכם, וידעתם לשחרר ולא לקשר את השם לגורלו של אותו אדם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך
מתלבטת14/07/2008אנחנו אוהבים את השם בכלמקרה וחשבנו עליו עוד לפני המוות המצער לפני כחודשיים אך קשה לי להגיד אם אוכל לשחרר את הקישור לשם לנפטר האם השם לא צריך להזכיר לנו את הנפטר או רק את הגורל? כי יש הרבה דברים טובים לזכור בו וגם האם ועלינו להשתמש בשם השני לעיתים קרובות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת
ליאת יוגב14/07/2008במידה ובכל פעם כשתקראי בשם תינוקך תיזכרי גם בגורלו של אותו אדם יקר , בצורה חרדתית, עדיף לא לבחור בשם . לא חייבים על פי ידיעתי לקרוא בשם השני , גם כי יש מי שיטען שלפחות פעם ביום חשוב להזכירו , ובכל זאת , ההתייחסות בבחירת שם היא קודם כל לשם הראשון שבוחרים וכאן חשוב לראות הצירוף כולו , שם מלא ביחס לתאריך הלידה , אם תרצי עזרתי בעניין צייני זאת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו חייבים להחליט על השם השני
עדיין מתלבטת29/08/2008על מנת לרשום את בנינו ועדיין לא החלטתי במאה אחוז האם יש אפשרות לפנות אליך במייל אישי עם השמות והתאריכים? שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אף אחד מהשמות לא טובים...
נורית29/08/2008ואם אף אחד מהשמות לא טובים אז אשמח גם לבדוק את השם ליאן לשני התאריכים אני מתנצלת מראש שאני שואלת לגבי 2 תאריכים אך אני עושה זאת כיוון שבביה"ח לא תהיה לי אפשרות ליצור קשר ולברר בנוגע לשמות הנ"ל תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורית
ליאת יוגב29/08/2008דברי איתי טלפונית , אחרי השעה 18 - 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)