האם ראית את התיקון שלי?

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• האם ראית את התיקון שלי?
    קטיה
    11/07/2008

שלום ליאת ראשית תודה רבה על התשובה. אני תוהה האם ראית את התיקון שלי. הבת שלי נולדה ב 18-06-2008, לא ב-17. אז מספר שלה הוא 7 או 6? זה מה שכתבתי: שם לבת שנולדה לפני 3 שבועות קטיה 08.07.08 12:43 שלום רב! נולדה לנו בת ב 17.06.2008 (00:15) והיא עדיין בלי שם. אנו מתלבטים בין עינב, אליה והדס. היא קיבלה שם משפחה שלי - שניידר. שם פרטי שלי - קטיה. לבעלי קוראים מרינצ'נקו אולג. מאוד נשמח אם תעזרי לנו לבחור בין השמות. תודה מראש, קטיה ואולג. תיקון קטיה 08.07.08 13:21 תעיתי: 17-זה היה תאריך המשוער. נולדנו ב-18, איחרנו ברבע שעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם ראית את התיקון שלי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קטיה

ליאת יוגב
    11/07/2008

מהו שם המשפחה של התינוקת ??? האם שניידר או שם אחר ? אנסה לדייק בתשובתי , כפי שנוהגת תמיד , צרפי ואתייחס לכך בהקדם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ליאת

קטיה
    11/07/2008

שם משפחה של התינוקת - הוא שניידר. נולדה ב-18-06-2008 בשעה 00:15. לי ולבעלי שמות משפחה שונים: אני - קטיה שניידר, שם של בעלי - מרינצ'נקו אולג. תודה רבה מראש, קטיה שניידר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו