מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם ראית את התיקון שלי?קטיה11/07/2008
שלום ליאת ראשית תודה רבה על התשובה. אני תוהה האם ראית את התיקון שלי. הבת שלי נולדה ב 18-06-2008, לא ב-17. אז מספר שלה הוא 7 או 6? זה מה שכתבתי: שם לבת שנולדה לפני 3 שבועות קטיה 08.07.08 12:43 שלום רב! נולדה לנו בת ב 17.06.2008 (00:15) והיא עדיין בלי שם. אנו מתלבטים בין עינב, אליה והדס. היא קיבלה שם משפחה שלי - שניידר. שם פרטי שלי - קטיה. לבעלי קוראים מרינצ'נקו אולג. מאוד נשמח אם תעזרי לנו לבחור בין השמות. תודה מראש, קטיה ואולג. תיקון קטיה 08.07.08 13:21 תעיתי: 17-זה היה תאריך המשוער. נולדנו ב-18, איחרנו ברבע שעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטיה
ליאת יוגב11/07/2008מהו שם המשפחה של התינוקת ??? האם שניידר או שם אחר ? אנסה לדייק בתשובתי , כפי שנוהגת תמיד , צרפי ואתייחס לכך בהקדם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליאת
קטיה11/07/2008שם משפחה של התינוקת - הוא שניידר. נולדה ב-18-06-2008 בשעה 00:15. לי ולבעלי שמות משפחה שונים: אני - קטיה שניידר, שם של בעלי - מרינצ'נקו אולג. תודה רבה מראש, קטיה שניידר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)