האם לשנות/להוסיף שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• האם לשנות/להוסיף שם לתינוקת
    לנה
    15/07/2008

שלום רב! שם בעלי ניקולאי, תאריך לידה 26.06.75. לי בני משפחה וחברים קוראים לנה (בתעודת זהות רשום אילנה וכך קוראים לי בעבודה, אך השם שניתן לי בלידה הוא elena ובקיצור לנה), נולדתי ב31.05.77. בתאריך 19.5.08 בשעה 21:00 נולדה לנו בת. שם משפחה שלנו אסא. התלבטנו הרבה בין השמות הבאים: מאיה, ליה, ליאנה. אהבנו מאוד את השם מאיה , אך אחרי הלידה פתאום חששתי משם זה כיוון שלא רציתי לקרוא לה על שם אבי ז"ל - מיכאל שנפטר בגיל 67 ממחלה מאוד קשה. לאחר התייעצות עם רבנים הבנתי שאות ראשונה זהה זה לא נחשב על שם אבי (למרות שבברה"מ מספיק אות ראשונה זהה כדי לקרוא לילד לזכר קרוב משפחה) והחלטנו שנרשום אותה מאיה. אך אז רב אחד אמר לנו שלא טוב לקרוא על שם חודשים ולבסוף רשמנו אותה ליה. מרגע שרשמנו אותה בתור ליה אני מרגישה מאוד לא שלמה עם השם ליה כי מצאתי באתרים באנגלית שהפירושים העיבריים של השם lia שליליים (למרות שבספר השמות הגדול בעברית הפירוש יפה), ובעיקר כי אני מרגישה שהיא נועדה להיות מאיה מכיוון שנולדה במאי. שאלותיי: 1. האם מותר להוסיף שם או שעלולה להיות לכך השפעה שלילית מעצם השינוי? 2. האם עדיף להוסיף מאיה כשם ראשון או שני והאם השם הכפול (מאיה-ליה או ליה -מאיה) מתאים לתינוקת מבחינה נומרולוגית? 3. האם השם ליאנה מתאים לתינוקת מבחינה נומרולוגית? 4. האם השם מיה (כלומר מאיה ללא "א") מתאים יותר מבחינה נומרולוגית ממאיה? סליחה על האורך, ותודה רבה מראש על עזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לנה

ליאת יוגב
    16/07/2008

אם הבנתי נכון מכל הכתוב , בעצם השם הנבחר הוא מאיה , במידה והלכתם גם מספר ימים בידיעה שזהו שמה של ביתכם , נראה שזהו אכן שמה , ובכל זאת לשאלתך , נראה לי שכדי להחליט הכי נכון דוקא השם מ י ה , הוא הטוב ביותר במקרה הזה . ככה , השם מאיה אסא , מקבל שם מלא 19-1 מספר קרמטי , תחושת עליונות או נחיתות , ממש לא מומלץ. השם ליאנה , פשוט לא מומלץ , בשל בעייתיות רבה , מצבים של איבוד שליטה בתוך החיים . השם מיה , יוצר מפה טובה בהיבט של מפה מנטלית מאד חשיבה נפלאה , עומק תובנה , צדדים מנהיגותיים מול הצורך גם באינדבדואליות בפרטיות , זאת מתוך תאריך לידה יום לידה 1 גורל 7 שאלה מספרים מאד פרטיים , לדעת לתת לה מידה רבה של פרטיות , עולם משלה , גם כי על פניו נראה שתקלוט שרוצים אותה מאד השגית מטרתית שאפתנית וכמי שהולכת קדיימה, תנו לה גם את השקט שלה עם עצמה .... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו