שם לתינוקת- עזרה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת- עזרה
    הילה
    17/07/2008

שלום, ילדתי את בתי בארשונה בתאריך 2/7/08 בשעה 17:30 לי קוראים הילה ולאביה יניב שם משפחתנו חיון. רציתי לקרוא לה עמית או שיר או שחר אך רב אמר שהשמות לא מתאימים לה וירדנו מהם. בבקשה תעזרו לי אני כבר אובדת עצות ומאוד מודאגת מכך שטרם ניתן לה שם. אנחנו מתלבטים בין רומי לשירי האם השם אלה יכול להתאים? כן, אשמח לכל הצעה מכם באשר לשם שמתאים עם הנתונים. תודה מראש הילה ויניב חיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת- עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילה

ליאת יוגב
    18/07/2008

מבין השמות שהצעת , השם הטוב ביותר הוא שירי , יוצר מפת מנהיגות כוח עוצמה רבה , ע"פ ישק דבר , מצד אחד אני , יחודיות אינדבדואליות , מצד שני הבנה ונתינה לאחרים , מאחר ומספר הגורל של ביתכם הוא 1 , משום כך , חשוב לתת לה את הייחודיות העצמאות , ללכת בדרכה המיוחדת . נכון שאין שמות מושלמים , אך מכל השמות הוא המועדף , ללא ספק , כאשר קיימת בעיית אפקטיביות על פי השם הנ"ל כשהכוונה , קיים פער גדול בין מספר הגורל לשם המלא 1 מול 9 , לא פעם תרגיש שקימות מוטיבציות רבות , יכולות רבות אך ההזדמנויות לא ביחס ישר לכל זה . ואם כך תחושת תסכול . אבל בגדול , המפה הרמונית , יחודית בדרכה המיוחדת . כל שאר השמות באופן מודגש , פחות מומלצים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו