מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום רבמאמא אמא17/07/2008
הי נולדו לי שני ילדים בן ובת אורי הבן 26.7.03 נולד בשעה 7:00 אורי בן מאיה הבת נועה בת מאיה נולדה 3.5.08 בשעה 09:25 א. האם השמות מתאימים להם. ב. האם את יכולה לומר לי משהו עליהם יש רק לציין שאורי ילד מאוד רגיש וקצת חסר בטחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא
ליאת יוגב18/07/2008מהו שם המשפחה שלכם ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתך
מאמא אמא18/07/2008פשרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא
ליאת יוגב18/07/2008צמצום תאריך הלידה של אורי הוא -2 מספר המציין , בהחלט , רגישות רבה , כאשר בחרת לו בשם הנ"ל שנותן מספר 1 , הוא בתת מודע שלו קולט שאת כאימו רוצה אותו , ילד עצמאי יחודי , כאשר מספר גורל 2 אומר שהצורך הפנימי שלו הוא , להרבה עידוד ותמיכה , לכן חשוב שזה מה שיקבל בדרכו , לא לשלוח אותו להיות מספר 1 כאשר הוא מספר 2, השם המלא המתקבל הוא 8 ואם כך , מייצג גישה מעשית פרקטית מטרות שאיפות , ולא פעם הדחקות לעולם הרגשות , חשוב לתת ביטוי מאד חזק לעולם הרגש , כאשר נראה שהדרישות ממנו , מצד הורים מורים וכל השאר הם לשאיפות השגיות מטרות , מי מבינכם הוא מאד שאפתן , אחד ההורים , ללא ספק . מפתה של נועה , נפלאה מפה מאד זורמת מבטאת יצירתית , ילדה מדהימה , כייפית, יצירתית , צדדים , מ צד אחד מאד זורמים מצד שני שיקול דעת על דרכה , המאד קלילה וזורמת , צד אחר של ניתוח המפה , הוא בעובדה , שישנה מפה מאד רכה , מול עד כמה אוהבת להראות לעולם את אותם חלקים רגישים ורכים שי , לומדת שהעולם לא תמיד יאהב אותה ביתר רגישות . אז בהצלחה בגידולם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
מאמא אמא19/07/2008ליאת קודם המון המון תודה דבר שני בקשר לבני אורי יש לציין שהוא ילד מדהים וחכם מלבד זה שהוא רגיש והייתי רוצה ברשותך אם אפשר לדעת איך תהיה ההסתגלות לכיתה א' יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא
ליאת יוגב19/07/2008האם דייקת בתאריך הלידה ?מאחר ואורי כיום בן 5 , לא כן ?? ואם כך כיתה א , בשנה הבאה 2009 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
מאמא אמא19/07/2008הי ליאת את צודקת אבל רציתי לדעת איך תהיה ההסתגלות בכל מקרה אם אפשר
ליאת יוגב19/07/2008בכנות, נראה לי שמוקדם מדי לשאול , שאלי אותי במהלך השנה , יותר לקראת עלייתו לכיתה א . נראה לי יותר מתאים , למה את כל כך דואגת ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)