שאלה בנוגע להוספת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע להוספת שם
    סיניה נודל
    18/07/2008

שלום רב, עזרת לקרוב משפחתי בבחירת שם לתינוקת והוא המליץ לי עלייך. רציתי לשאול אותך שאלה שלא קשורה לבחירת שם לתינוקות ואשמח מאוד אם תוכלי לענות עליה. קוראים לי סיניה נודל ונולדתי בתאריך 18.9.1991 לאבי דני נודל ולאמי מצדה נודל. היו רגעים בחיים שלי שהרגשתי לא שלמה עם השם שלי ושאני חייבת לשנותו או להוסיף לו עוד שם והיו רגעים שדווקא הרגשתי אליו חיבור מצויין, ז"א עליות וירידות. אמי המליצה לי להוסיף שם לת.ז. ורציתי להתייעץ איתך בכמה דברים: א. מה המפה הנורמולוגית (אם ככה אומרים) אומרת עליי? ב. האם מומלץ לי לשנות את השם או להוסיף לו? (כלומר, האם השם לא מתאים לי ודורש שינוי?) ג. אשמח להצעות בנוגע לשינוי השם/להוספת שם אחר- אילו שמות אחרים יתאימו לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע להוספת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיניה שלום

ליאת יוגב
    18/07/2008

מאד חשוב לי כדי לענות לך , האם נולדת בארץ , זאת מאחר והערך הנומרולוגי של השם שונה , בשפה אחרת , כאשר ידוע ש-80% מערך המפה , זהו השם הראשון שאליו נולדנו . בשפה העברית , מתקבל שם פרטי 9 , קולטת שאמא רוצה אותך ילדה טובה , למען אחרים . מספר הגורל הוא 2 = צמצום תאריך הלידה , מה שאומר שהפנים יותר רגיש פגיע , צורך בשיתוף , הרמוניה , ואווירה נעימה השקטה , כאשר קיים צד אחד שמוכיח על כך , שישנם צדדים של הבנה רבה , מול מה פתאום , אני צריכה לבדוק לפני ההבנת יתר והנתינה שלי , האם בכלל ניתן לסמוך ??? צד אחר , מי שמכיר אותך מבחוץ , לא מכיר מבפנים , החוצה משדרת פתיחות זרימה תקשורתיות , מבפנים חלקים יותר שקטים ביישנים , חרדים , דואגים , קיימת מפה אם צדדים מאד מצפוניים , לא פעם תחושת נעילות מחשבתית , צורך לדעת לתכנן לבדוק , להיות זהירה . האם הכרת כל זה ? כאשר שינוי שם יכול להעשות , גם כי אני אישית פחות מוצאת סיבה לכך , המודעות היא 50% מהתהליך , ואם בכל זאת מתעקשת על כך , הציעי שמות ואעזור לך , אני לא נוהגת להציע השמות האחרים ... אז עדכני אותי קודם כל , באיזה שפה נבחר שמך ?להשתמע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאת

סיניה נודל
    19/07/2008

אכן נולדתי בארץ ושמי נקרא באופן הבא- sinaya (על שם הר סיני). אם השם לא ממש דורש שינוי, אז אני באמת מעדיפה שלהשאיר אותו כך. פשוט אמא שלי אמרה לי שהיא הלכה לנורמולוגית יום אחד והיא הציעה לה להוסיף שם ושכדאי שגם אני אוסיף, היא לא אמרה לי למה כדאי. רציתי להתייעץ עם עוד גורם לפני שאני עושה זאת ולכן פניתי אלייך. אני בעצמי לא ממש הרגשתי את הצורך הזה לשנות את השם כי זה יהיה שינוי עצום בשבילי, כי תמיד הרגשתי ששמי מיוחד ואם יהיה לי שם אחר אני ארגיש בעצמי שונה. אמא שלי בעצמה גם העדיפה שלא להוסיף עוד שם. אני מודה לך מאוד מאוד על העזרה! תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו