בחירת שם לתינוקת- אופק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת- אופק
    ערן וגלית צור
    19/07/2008

ליאת שלום אנחנו בשבוע ה-23 להריון ותאריך הלידה המשוער שלנו הוא- 23/11/08. אנחנו מצפים לבת ולמרות שזה עדיין מעט מוקדם, אנחנו מעסיקים את עצמנו כבר תקופה ארוכה בבחירת שם לתינוקת. לא הצלחנו להגיע להסכמה עד שלאחרונה שנינו דיי התלהבנו מהשם- אופק. מה משמעות השם על פי הנומרולוגיה ועל פי מקורות אחרים? האם הוא מסתדר עם תאריך הלידה המשוער ועם שם המשפחה שלנו? לנו לפחות, אופק צור נשמע שילוב דיי נחמד. תודה רבה על עזרתך. נ.ב. רק רציתי לציין שבמקרה- ביום שגיליתי בהריון הייתי במפגש שניהלת במקום העבודה שלי, ולזכותך ייאמר שאמרת לי שמשהו מאוד גדול יקרה לי השנה ושזו "שנת הגורל" שלי. יש לציין שמאוד הופתעתי והתרשמתי לטובה מהמפגש שניהלת גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת- אופק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי גלית

ליאת יוגב
    19/07/2008

יפה , אהבתי את אמירתך , על פגישתנו בעבר , ובכן השם אופק בפני עצמו נותן שם פרטי 16-7 שאומר , שבתת מודע שלו הילד יקלוט , שאת כאימו רוצה אותו ילד חכם ומושלם , לא פעם ירגיש שאינך מאבדת שליטה בתוך מערכת היחסים ... האם השם אופק צור טוב , בעיני ממש לא , ואסביר , מאחר וכל אותיות א ה ו י , של השם המלא , יוצר מספר 13-4 שמשמעו קרמה , תיקון על חיים קודמים , הרגשה לא פעם של חוסר שביעות רצון , נעילות מחשבתית ועוד , אני באופן עקרוני לא ממליצה על שמות שיש בהם מספר קרמטי , לכן רצוי שתחשבו ותנסו להתחבר לשמות אחרים , יש לכם בהחלט זמן עד הלידה , אז אני מניחה שיהיו עוד שמות שתוכלו לאהוב . להשתמע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו