מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לשנות את השם?קרן ו'ינטר22/07/2008
שלום, אני מרגישה שיש בעיה בשם של הבן שלי. הוא נולד ב-11.8.07 לאוגוסט בשעה 17:20שמי-קרן שם האב: נתן (שם בר-מצוה) ריצ'רד תימותי (שם יום יומי). בזמן ההריון החלטנו על השם: איתן נוח, יום לפני שהוא נולד האב חלם חלום שהשם הוא: נוח איתן. היום לידה היה טראומי (התינוק נתקע והרדימו אותי לניתוח הקיסרי) והתחלתי לחשוב שהכל קרה ביגלל השם איתן נוח. ביום לפני הברית מילה קראתי שהשם יהושע הוא שם יותר טוב ובחיפזון ובלי לחשוב השתמשנו בשם לברית. אחרי הברית השם יהושע לא התאים לנו ובחרנו שם נוסף,שם לועזי: אוו'ן. השם אוו'ן הוא השם הראשון, והשם יהושע הוא השם השני. חשבתי לשנות את השם אוו'ן לאורן. אני עדין מרגישה שהשמות הללו הם לא שלו. מה כדאי לעשות?. אשמח אם אוכל לקבל תשובה כמה שיותר מהר. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
ליאת יוגב22/07/2008באיזה שפה בחרתם השם ? עברית ? אנגלית , האמת שלא ממש הבנתי מהו השם שבחרתם ? אני רוצה לדעת איך רצית שיקרא וזהו השם החשוב, מבלי לצרף כרגע את השם השני , אז אנא צייני רק את השם הראשון שבחרתם ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשנות את השם?
קרן ו'ינטר22/07/2008השם שלו הוא: אוו'ן יהושע. אוו'ן הוא שם באנגלית, אני גרה בחו'ל. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
ליאת יוגב23/07/2008רישמי לי את שם בנך באנגלית , השם שאליו התכוונת , השם הראשון או לחילופין אולי בחרת בשני שמות ואליהם התכוונת , אשמח להיות לך לעזר , אבל אני חייבת לדעת את השאלה , כדי לענות הכי נכון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
קרן ו'ינטר23/07/2008השם באנגלית הוא: Owen כדאי לשנות את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
ליאת יוגב23/07/2008אני בהחלט רוצה לענות לך , אבל אני חייבת דיוק בפרטים , מהו השם המלא , שם פרטי +משפחה , בשפה בה הילד נולד , צרפי זאת ואתייחס בצורה יסודית . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)