לשנות את השם?

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• לשנות את השם?
    קרן ו'ינטר
    22/07/2008

שלום, אני מרגישה שיש בעיה בשם של הבן שלי. הוא נולד ב-11.8.07 לאוגוסט בשעה 17:20שמי-קרן שם האב: נתן (שם בר-מצוה) ריצ'רד תימותי (שם יום יומי). בזמן ההריון החלטנו על השם: איתן נוח, יום לפני שהוא נולד האב חלם חלום שהשם הוא: נוח איתן. היום לידה היה טראומי (התינוק נתקע והרדימו אותי לניתוח הקיסרי) והתחלתי לחשוב שהכל קרה ביגלל השם איתן נוח. ביום לפני הברית מילה קראתי שהשם יהושע הוא שם יותר טוב ובחיפזון ובלי לחשוב השתמשנו בשם לברית. אחרי הברית השם יהושע לא התאים לנו ובחרנו שם נוסף,שם לועזי: אוו'ן. השם אוו'ן הוא השם הראשון, והשם יהושע הוא השם השני. חשבתי לשנות את השם אוו'ן לאורן. אני עדין מרגישה שהשמות הללו הם לא שלו. מה כדאי לעשות?. אשמח אם אוכל לקבל תשובה כמה שיותר מהר. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשנות את השם?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן

ליאת יוגב
    22/07/2008

באיזה שפה בחרתם השם ? עברית ? אנגלית , האמת שלא ממש הבנתי מהו השם שבחרתם ? אני רוצה לדעת איך רצית שיקרא וזהו השם החשוב, מבלי לצרף כרגע את השם השני , אז אנא צייני רק את השם הראשון שבחרתם ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשנות את השם?

קרן ו'ינטר
    22/07/2008

השם שלו הוא: אוו'ן יהושע. אוו'ן הוא שם באנגלית, אני גרה בחו'ל. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן

ליאת יוגב
    23/07/2008

רישמי לי את שם בנך באנגלית , השם שאליו התכוונת , השם הראשון או לחילופין אולי בחרת בשני שמות ואליהם התכוונת , אשמח להיות לך לעזר , אבל אני חייבת לדעת את השאלה , כדי לענות הכי נכון .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה

קרן ו'ינטר
    23/07/2008

השם באנגלית הוא: Owen כדאי לשנות את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן

ליאת יוגב
    23/07/2008

אני בהחלט רוצה לענות לך , אבל אני חייבת דיוק בפרטים , מהו השם המלא , שם פרטי +משפחה , בשפה בה הילד נולד , צרפי זאת ואתייחס בצורה יסודית . תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו