בני אורי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בני אורי
    מאמא אמא
    23/07/2008

ליאת הי מה שלומך בני אורי פשרל 26.7.2003 שמי מאיה. היום הגננת אמרה לי שהוא ילד שמשתלב יפה ומשחק יפה רק מה הוא מאוד הססן לדוגמא עם באים מדריכים לגן אז הוא נורא מהסס עד שהוא מחליט אם להשתתף או לא אבל היא אומרת שבסוף הוא כן משתתף וכך זה בכל דבר אני בבית לא רואה את זה. מה את יכולה לומר על זה האם זה דבר שישתנה אצלו או שזה ימשיך להיות ככה ממש אודה לתשובתך שנה הבאה הוא בגן חובה ואחרי זה כיתה א' האם הכל יסתדר לתשובתך אודה יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני אורי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא אמא

ליאת יוגב
    23/07/2008

אשמח לענות לך , אך אסתכל על כך מבחינה אסטרולוגית , כך שהוסיפי את שעת הלידה של בנך . מבחינה נומרולוגית , מספר הגורל הוא 9 שיש בו מידה של פתיחות , אך קיים מספר 8 שיש בו מידה של סגירות יותר מתוך גישה מאד פרקטית מעשית , תכלס . כדי להשלים התמונה , השלימי את שעת הלידה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

מאמא אמא
    24/07/2008

שעת הלידה 07:00

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא אמא

ליאת יוגב
    25/07/2008

המפה של בנך מראה על צדדים הזקוקים מאד להכרה מרכזיות עם צדדים חברתיים בזכות הירח התאומימי , אך בהחלט קיימים גם צדדים בישניים , שאני מניחה שבהמשך הדרך יצליח להתגבר על כך , מספר גורל 2 , מראה לא פעם על צדדים בישניים , תנו הרבה תמיכה ועידוד ... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו