החלפת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• החלפת שם
    יעל
    24/07/2008

שלום, שמי יעל תאריך לידה 20.12.74 נולדתי בשעה 17:00 שם האם אולגה שם האב משה. זה זמן רב שאני מרגישה שהכל תקוע בחיים ,אין מזל, לכולם קורים דברים ואצלי הכל קופא על שמריו, התקופה הזו התחלה ה לפני 10 שנים ~ שקלתי כבר להחליף את שמי לליהי. מה דעתך, מה רואים בנמורולוגיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעל

ליאת יוגב
    24/07/2008

מאד חשוב לדעת את שם משפחתך , כדי להשיב על שאלתך, מעבר לכך , משהו שאני ממש לא נוהגת לעשות , הייתי מזמינה אותך ליעוץ , כדי לבחון הדברים בעוד היבטים , אסטרולוגיה , כף יד , וקלפים , אז אם תחליטי (לא חייבת) , 052-3431920 ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי, ליאת

יעל
    25/07/2008

שם משפחתי נקאש. אני כותבת אותו כ- נקש. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל שלום

ליאת יוגב
    25/07/2008

אני חושבת שהמפה של יעל נקאש , דוקא יותר טובה מאשר יעל נקש , כך הייתי מעדיפה , כאשר קיימים חלקים של כוח שאיפות מטרות , מול צדדים מתרככים יותר , נעימים , לא ממליצה לשנות לליהי , ובכלל אני פחות בעד שינוי שם , מבחינה אסטרולוגית , תפתחי עכשיו ממש הזדמנויות לקשר , זמן טוב , כאשר בכלל יש אפשרות לערוך שינויים בתקופה של החודשים הקרובים , בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו