שלום רב

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    לירז
    26/07/2008

הייתי רוצה לדעת פרטים על השם עמית וייס. תאריך לידה 14.4.04 שעה 22:15 האם יש הבדל בין ויס לוייס ומה עדיף בעינייך? שם האם: ענת... 4.12.72 והאם זה משנה אם השם ב.ת.ז כתוב בי' אחת והלכה למעשה אני כותבת אותו מתמיד ב-2 י'? מה קובע? איך שאני כותבת או איך שבמשרד הפנים? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת

ליאת יוגב
    26/07/2008

ההתייחסות לשם היא תמיד על פי מה שמשתמשים , גם כי יש טענה שאומרת שחשוב מה כתוב בת.ז אך ההתייחסות של פיה למדתי היא לשם שמשתמשים ביום יום ואם כך השם עמית וייס מקבל , מפה מאד רגשית , יכולת ביטויית , גם כי זהו מספר המתח , כלומר , כאשר מספר הגורל הוא 6 והשם המלא הוא 3 , נראה שבעצם קיימת יכולת ביטויית , אך גם בעיה בעניין , בגלל שאם נחסיר 6-3=3 מה שהכי יכול , יכול להוות כקושי . המפה כולה מראה על מספרים מאד רגשיים , צורך במשפחתיות הרמוניה , אהבה , נועם רב , יצירתיות , אמנות , אפשרית , רצון לבגדול , גם כי בילדות מאחר שהשם עמית נותן שם פרטי 16-7 , מה שאומר שקולט אותך , כאימו , רוצה אותו הילד החכם והמושלם , ואם כך מידה של איפוק , ודרישה לשלמות מעצמו בהמשך , ופחות להיסחף לא פעם ... האם מכירה את שתכונות שציינתי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

לירז
    26/07/2008

תודה על התשובה. מה שמאד מוכר לי ממה שציינת זה יכולת הביטוי.. זו ילדה שידעה דבר כבר מגיל כמה חודשים ונכון להיום גיל 4, השפה שלה היא כשל בת 8. גם התפיסה מאד טובה ומהירה והמחשבה מהירה וכבר נאמר לי לא פעם שכנראה היא מחוננת.. גם סף הרגישות גבוה והיא קולטת עניין ורגישה אלי ולסביבה מאד מאד.. אכן הרושם הוא של מי שמסתכל מסביב וגם שלי, של "הילד המושלם".ציינת גם קושי, אך לא ציינת איזה.. בכל מקרה, מקווה להמשך טוב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו