מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקאבי27/07/2008
שלום אישתי אמורה ללדת ב-28,8,08(קיסרי)שמה יעל שמי אבי(לא אברהם) אני חושב על השם דניאל ואופציה נוספת נועם, לציין שאת השם דניאל חשבנו לתת לעובר שלא זכה להיוולד .מה דעתך בנידון. תודה אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ליאת יוגב28/07/2008כדי שאוכל לענות , צרפו את שם המשפחה שלכם , גם כי לא סופי עד אשר לא נדע גם את תאריך הלידה , ש-50% מערך מפתו של האדם , זהו תאריך הלידה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אבי29/07/2008תאריך לניתוח קיסרי נקבע ל- 28.8.08(סגור) שם המשפחה בוזנאח ויש שכותבים בוזנח תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ליאת יוגב29/07/2008אם אכן זהו תאריך הלידה - מספר הגורל המתקבל הוא 1 מיום לידה 1 -28 כלומר צדדים מאד יחודיים אינדבדואליים , עצמאיים , מול זה ע"פ השם דניאל בוזנאח , כאשר חשוב איך אתה כאביו של התינוק כותב ומשתמש בשם , (ולא משנה העובדה , "יש כותבים ") כלומר איך אבא משתמש בשם . במידה ושם המשפחה הוא בוזנ א ח , מתקבלת מפה מאד יחודית אינדבדואלית , צדדים של צורך גדול בלבדיות מול צדדים של רצון בגדול , . השם דניאל בוזנח - מתקבל מטרות שאיפות צדדים נוקשים מול היכולת בכיוון ההרמוני משפחתי , יש רצוי , יש מצוי , הצדדים של עולם הצרכים לכיוון המאד נוקשה עצמאי יחודי , מול מציאות הדורשת להיות יותר משפחתי הרמוני , לא פעם תחושת תסכול , שיכולה להיווצר . שיקול הדעת הוא שלכם לבחירת השם , ואם יש עוד שמות הציעו ואעזור לכם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אבי30/07/2008אם הצלחתי להבין נכון השם דניאל בוזנח( כך הוא ייכתב) אינו מומלץ. מה אם השם נועם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי שלום
ליאת יוגב30/07/2008השם נועם נראה כיותר מתאים , כאשר המספרים במרביתם הם מספרים אי זוגיים , 1 גורל ויום לידה , 5 שם מלא וכן 3 , אלה מספרים הרמוניים , הרבה עניין אקשן זרימה רבה , כשכלפי חוץ , מה שנקרא מספר הרושם , הוא 2 כמו לאמר , החוצה הרבה פעמים ירצה להראות יותר שקט ביישן שקול , כלומר לא תמיד ירצה להראות את הצדדים המוחצנים שקיימים בכלל המפה , כאשר מספר הרושם מנוגד לשאר המפה , נאמר - פחות קבלה עצמית , למה חשוב לי להראות משהו אחר מכפי שאני , כנראה כמו לאמר- למד מהעולם שלא יאהבו אותי ביתר זרימה שבי ... ובסה"כ מספרי המפה יותר טובים ותואמים , לגמרי לא רע ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשל לתינוק
אבי30/07/2008לא רע ,זה לא טוב ובטח לא מצויין אם נוריד אתה-ו ונכתוב נעם זה ישנה? אם לא מה את מציעה? תודה אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ליאת יוגב31/07/2008השם נעם , ראשית , לא ידוע לי ואני רואה שלא הזכרת האם מדובר בבן או בת ??? על כל פנים השם נעם יוצר מפה שקוראים לה מפת חנק , כי מספר הגורל הוא 1 מיום לידה 1 כשהיעוד של הילד למצוא את האינדבדואליות , אלא שהדרישה לילד טוב , סטנדרטי ולא תמיד יתנו לו את המקום שאליו נועד . מספרי 2 6 8 מספרים זוגיים מול מספר הגורל , יש גם צדדים טובים בבחירת השם , כאשר ישנם חלקים עוצמתיים מול צדדים מאד הרמוניים רגגשיים ורכים ולפעמים פחות לאהוב לראות עצמו או להיראות כלפי העולם את החוזק שבו , כמו לאמר יקלוט שאנשים לא תמיד יאהבו את החלקים העוצמתיים שבו , ואני חייב להיראות יותר רך רגיש שותפי , ומה פתאום להראות את הכוח שבי ... ואם כך יוצר פחות קבלה עצמית ... כל שם והסיפור שלו , יכול להתקשר לאחר הלידה ולהתייעץ . להשתמע 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם אחר
אבי08/08/2008מדובר בבן מה עם השם עילי?
ליאת יוגב08/08/2008תאמר לי שוב הפרטים , שם משפחה תאריך לידה , ומהם השמות המועדפים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
אבי09/08/2008מדובר בבן תאריך לידה 28.8.08 קיסרי ,שם האם יעל, שם האב אבי ,שם משפחה בוזנח. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמה
אבי09/08/2008השמות המועדפים דניאל,נועם,עילי. תודה
ליאת יוגב09/08/2008מתוך הנחה שזהו באמת תאריך הלידה , מספר הגורל הוא 1 מיום לידה 1 =28 כלומר מפה המייצגת צדדים מאד יחודיים אינדבדואליים , פרטיים , מול זה השם דניאל יוצר מפה שיש בה חלקים נוקשים מול היכולת להתרכך ולהיות הרמוני יותר , השם נועם יוצר מפה זורמת במיוחד , מספרי 1 3 5 מספרים של אקשן עניין זרימה חברותיות פתיחות , כאשר כלפי חוץ יראה יותר ביישן משהו , ומה שנקרא פחות קבלה עצמית ... השם עילי - מפה יותר בוגרת רצינית מעשית פרקטית במיוחד . לשיקולכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)