ליאת שלום

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• ליאת שלום
    קורל
    27/07/2008

נושא המיסטיקה ומשמעותו של שם מאוד עניין אותי מאז ומתמיד. משיטתך הבנתי כי התאמת השם מבוצעת ע"י צירופים של תאריך הלידה בשילוב על מספרי אותיות השם. שאלתי היא אם אין משמעות לשם כשלעצמו ללא כל קשר לתאריך הלידה או המשמעות המספרית של האותיות בשם כי ממה שהבנתי לכל אות בשם יש משמעות על אופי האדם וששמות קצרים פחות מומלצים ושמות של בנים אינם מומלצים לבנות ולהיפך. כמו כן יש שמות שממש לא מומלצים בכלל כמו דניאל- דן אותו האל, נימרוד, לילי, לילית, ועוד. מה דעתך? תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליאת שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורל

ליאת יוגב
    28/07/2008

אין ספק שקיימות מספר שיטות בנומרולוגיה , אני תמיד טוענת שאם קיימים 1000 נומרולוגים ,קימות כנראה 999 שיטות , ובכל זאת השיטה שעל פיה אני עובדת מדהימה , ומוכיחה עצמה לאורך שנים , כך שיש משמעות מאד גדולה לשם המלא של האדם . ולא מספק השם הפרטי בלבד , שם פרטי , מה הילד קולט עד גיל 18-20 שאמא רוצה אותו ואחרי גיל 18 איך הוא , האדם רוצה לראות עצמו . אבל אין ספק שיש משמעות ענקית לכל השם ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו