מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינוי שםליטל28/07/2008
שלום רב ליאת, עברתי על התשובות שלך ומאד נהניתי ביתי נולדה ב- 03/11/06 קוראים לה מיה (עם קמץ) רומי רצינו להחליף לה את השם ודווקא התיעצנו עם דמות חזקה בתחום הבנו שמפת הלידה שלה מדהימה והיא ילדה מאד רוחנית לאחר התייעצות שעסקה בעיקר בי ודווקא לא בילדה הצגנו רשימת שמות ו"נבחר" שם שהיום כבר לא נראה לנו לא עשינו דבר והכל נשאר כפי שהיה מלפני שבועיים (אז התקיימה הפגישה) מה דעתך? ליר/ לירי או רומי מיה אני מאמינה שהשם מיה ישאר כשם שני בכל מצב או שאני טועה... ההתלבטות שלי היא האם לבחור שם שמתחיל ב-ל' כי אני בהריון ויש לי שם לבא בתור ב-ל' והגדולה שלי ב-ל' אז שהיא לא תהיה שונה או לקרוא לה רומי עוד דבר שמתי לב שאמרת שהערך 1 הוא מנהיג ואם נקרא לה בשם אחר האם זה יהרוס משהו בילדה המתוקה והעקשנית ובאמת התחרותית (לטובה) שהיא???????? מאד מודים לך ליטל וגיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל
ליאת יוגב28/07/2008מהו שם המשפחה של מיה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה
ליטל29/07/2008בת.ז. היא מופיעה מיה רומי בבלר אנחנו ליטל וגיא בבלר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל
ליאת יוגב29/07/2008לשאלה האם לשנות שם לביתך מיה , ראשית השם הראשון שנבחר משמעותי במיוחד , ערכו 80% מערך המפה ,גם אם תחליטו על שם אחר , לא הבנתי למה צריך לשנות , כי אני ממש לא ממליצה לשנות , לא במקרה הזה ולא בכלל ... כאשר מיה בבלר , יוצר שם מלא 10 -קרמה חיובית של יכולת התמודדות בדרך החיים , גם כאשר עוברת מכשולים . מספר הגורל של ביתכם הוא 4-22 המוכיח על צורך חזק בבטחון יציבות , ה-22 אפשר לקחת אותו לכיוון כריזמה עשיה בגדול , אבל רק בבגרות .. כאשר ציר עולם הצרכים מדבר על הצורך בבטוח משפחתיות משהו מאד סטנדרטי , מול זה החיים ידרשו ממנה התמודדות בזכות עצמה , כאשר יש רצוי מול מצוי . מצד שני קיים כאן צד המראה על חלקים מנהיגותיים , לימים ... בהצלחה , לא מוצאת סיבה לבדוק שם אחר , אלא אם כן תתעקשו על כך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאת, בכל זאת עוד שאלה...
ליטל29/07/2008הי ליאת ותודה רבה על תשובתך אין משמעות לשם השני שמופיע בת.ז. מיה רומי? כחלק ממפת הלידה? או רק אם אנו עושים שימוש בו. אני אהיה מספיק כנה בשביל לומר שאני פשוט לא אוהבת את השם הזה! לא אני בחרתי אותו אלא התפשרתי בבחירתו לביתי המיוחדת כל כך. אשמח אם תאמרי לי בכל זאת מה מתאים יותר רומי או ליר/לירי במידה ואני אחליט להחליף את שמה שאלה אחרונה, מה המשמעות לשם שני במידה ואני אשאיר שם שני מיה המון תודה על התיחסותך ליטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל שלום
ליאת יוגב30/07/2008למרות שלא נראה לי שצריך להחליף שם , מבין האפשרויות שהצעת , השם המועדף הוא ל י ר השם רומי , יוצר מפה נוקשה מדי , השם לירי = יוצר סגירות מופנמות , נוקשות ,ממש לא לעומת זאת ליר צדדים שיש בהם צורך בבטחון יציבות , משפחתיות מול זה חשוב ללכת במיוחדות שבה , עצמאות , כשכלפי חוץ חשוב יהיה להיראות יותר קלילה זורמת תקשורתית , ולא תמיד לקבל את מי שאני , בסטנדרטיות שבי , שוב שם ראשון משמעותו רבה במיוחד ובכל זאת אם לא מתחברת לשם שבחרת, אולי זו העיצה השם ליר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסגירת המעגל
ליטל30/07/2008ליאת, החלטתי לשמוע לעצתך, ולחשוב על הנושא ברצינות שלא לשנות את שמה של מיה אולי אני אנקד בחיריק לשם שינוי צליל השם. אך בכל זאת לשם סגירת מעגל של שנה וחצי של הרהורים, אמרו לי לחפש שם עם ערך נומרולוגי 3 מפני שהיא זקוקה לאיזושהיא השגחה עליונה דבר שמאד הפחיד והרתיע אותי ולכן חיפשתי וחיפשתי אך לא מצאתי שום שם שהתחברתי אליו עם ערך 3. יש משהו שאני צריכה להוסיף לשם? אות שתתן ערך נומרולוגי שונה? (שוב אני מגיעה לשינוי שם כלשהו....) אני חייבת לסגור את נושא השם ולדעת שזה הטוב ביותר עבורה ולא להתעסק עם זה יותר....וזהו! תודה רבה, מלאת הערכה לעזרה שלך ליטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל
ליאת יוגב30/07/2008אני לא מכירה את הסיבה שבגללה צריך שהשם של ביתך יתן בערכו 3 , צריך לבדוק את ההסבר עם מי שהציע זאת עבורך , כלומר לי לא ידוע ... חשוב שתתחברי לשם , וכך גם לילדה ... אז בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)