מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום ליאת,טל03/08/2008
שלום ליאת, שמי טל בנימין 21.05.79 ובעלי אסף רמי בנימין 30.05.79. בע"ה אני צריכה ללדת ב26/10/2008. יש לי ילדה בת 4 וכרגע מצפה לבן, אחרי 3 הפלות רצופות בשליש הראשון. מאוד מתלבטת ויש מגוון שמות.אביתר, נתנאל, אריאל, אורי, איתי, ארז, לביא. מקווה שלא יעלו לי עוד רעיונות, כי גם ככה אנחנו מאוד מבולבלים. לבתי קוראים מיכל אפרת בנימין 01.10.04.(אם זה משנה משהו...)ואשמח לשמוע גם מילה עליה. אנחנו לא משתמשים בשם השני בכלל, האם יש לזה משמעות או שיש בעייתיות כלשהי וכן צריך להשתמש בו? אשמח לקבל עצה. תודה מראש טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
ליאת יוגב03/08/2008נכון לעכשיו כל השמות שהצעת מלבד לביא ואיתי מתאימים , כאשר מאד חשוב לדעת את תאריך הלידה , כדי להשלים התמונה , ואם כך צרי קשר לאחר הלידה . באשר לביתך מיכל , ילדה של אהבה , צריכה המון אהבה רגש , גם אם תלמד בדרכה להיות חזקה , ה-1 הדומיננטי במפה , מול מספר גורל 6 , חלקים של נועם אסתטיקה , מי שמכיר אותה מבחוץ לא תמיד מכיר מבפנים ,כאשר מבחוץ נראית לפעמים יותר כמי ששומרת חיץ , מבפנים ילדת ר ג ש . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה קטנה
טל05/08/2008לא התייחסת לשאלתי השנייה ולכן אני אציג לך אותה שוב, אנחנו לא משתמשים בשם השני בכלל, האם יש לזה משמעות או שיש בעייתיות כלשהי וכן צריך להשתמש בו? תודה מראש טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
ליאת יוגב06/08/2008אני מתייחסת בעיקר לשם שאליו התכוונת לקרוא לילדה , ולא לשם השני הכתוב בת.ז , גם כי תגלי שישנם שיטות , לפיהם יש חשיבות לשם השני , אך בעיני אם לא התכוונת לשם השני אין לזה כל משמעות , כפי שנאמר , והניתוח שלי הוא בהתאם לשם הראשון , כאשר השם השני לא מפריע במקרה הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)