שלום ליאת,

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שלום ליאת,
    טל
    03/08/2008

שלום ליאת, שמי טל בנימין 21.05.79 ובעלי אסף רמי בנימין 30.05.79. בע"ה אני צריכה ללדת ב26/10/2008. יש לי ילדה בת 4 וכרגע מצפה לבן, אחרי 3 הפלות רצופות בשליש הראשון. מאוד מתלבטת ויש מגוון שמות.אביתר, נתנאל, אריאל, אורי, איתי, ארז, לביא. מקווה שלא יעלו לי עוד רעיונות, כי גם ככה אנחנו מאוד מבולבלים. לבתי קוראים מיכל אפרת בנימין 01.10.04.(אם זה משנה משהו...)ואשמח לשמוע גם מילה עליה. אנחנו לא משתמשים בשם השני בכלל, האם יש לזה משמעות או שיש בעייתיות כלשהי וכן צריך להשתמש בו? אשמח לקבל עצה. תודה מראש טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ליאת,

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טל

ליאת יוגב
    03/08/2008

נכון לעכשיו כל השמות שהצעת מלבד לביא ואיתי מתאימים , כאשר מאד חשוב לדעת את תאריך הלידה , כדי להשלים התמונה , ואם כך צרי קשר לאחר הלידה . באשר לביתך מיכל , ילדה של אהבה , צריכה המון אהבה רגש , גם אם תלמד בדרכה להיות חזקה , ה-1 הדומיננטי במפה , מול מספר גורל 6 , חלקים של נועם אסתטיקה , מי שמכיר אותה מבחוץ לא תמיד מכיר מבפנים ,כאשר מבחוץ נראית לפעמים יותר כמי ששומרת חיץ , מבפנים ילדת ר ג ש . להשתמע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה קטנה

טל
    05/08/2008

לא התייחסת לשאלתי השנייה ולכן אני אציג לך אותה שוב, אנחנו לא משתמשים בשם השני בכלל, האם יש לזה משמעות או שיש בעייתיות כלשהי וכן צריך להשתמש בו? תודה מראש טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טל

ליאת יוגב
    06/08/2008

אני מתייחסת בעיקר לשם שאליו התכוונת לקרוא לילדה , ולא לשם השני הכתוב בת.ז , גם כי תגלי שישנם שיטות , לפיהם יש חשיבות לשם השני , אך בעיני אם לא התכוונת לשם השני אין לזה כל משמעות , כפי שנאמר , והניתוח שלי הוא בהתאם לשם הראשון , כאשר השם השני לא מפריע במקרה הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו