מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ליאת יקרה שלום רבמאמא אמא04/08/2008
הי ליאת שמי מאיה פשרל 27.10.1974 שעה 17:00 ביתי נועה פשרל 3.5.08 בשעה 09:25 ליאת אני לא יודעת למה אבל אני נוראה לחוצה בגידול של נועה מכל דבר קטן אני נלחצת לדוגמא היא היתה מקוררת וקצת העלתה חום ואיבדתי את העשתונות האם יש לי ממה להיות לחוצה לגביה מה את יכולה לומר לי אם בכלל אודה לתשובה ויום נעים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא מאיה
ליאת יוגב06/08/2008יש לך ילדה מקסימה , לא מוצאת סיבה ללחץ כזה או אחר ,הביני אותה ברגישות היתר שבה , והפני אותה בהמשך לכיוון היצירתי , לפעמים רסקיו יכול לעזור ... בעבורך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת בהמשך לתשובתך
מאמא אמא06/08/2008ליאת כשאת אומרת רגישות יתר מה זאת אומרת היא רגישה כמו הבן שלי אורי פשרל 26.7.2003 שעת לידה 07:00 כי אני ציפיתי שאותה יהיה לי יותר קל לגדל מאותו הוא מאוד היה רגיש כשהיה קטן לכל מקום שהיינו הולכים אם לא היה מכיר היה בוכה ורוצה הביתה אני מקווה שאיתה יהיה לי אחרת ממש אודה לתשובתך והמון תודה לך את מקסימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא אמא
ליאת יוגב06/08/2008אין ילד דומה למישנהו , את יודעת יש אמירה שאומרת , אין ילדים בעייתיים , אלא הורים כאלה ... הרגישות של ביתך היא ממקום מאד מיוחד בהיבט , של יכולת הבנה , אידיאליסטיות , יצירתיות , מפה נשית ורגשיות בסה"כ , כאשר ה-9 יש בו מידה רבה של הבנה , כך שתוכלי לבוא אליה משם ויהיה לך חיבור נהדר אליה ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)