ליאת יקרה שלום רב

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• ליאת יקרה שלום רב
    מאמא אמא
    04/08/2008

הי ליאת שמי מאיה פשרל 27.10.1974 שעה 17:00 ביתי נועה פשרל 3.5.08 בשעה 09:25 ליאת אני לא יודעת למה אבל אני נוראה לחוצה בגידול של נועה מכל דבר קטן אני נלחצת לדוגמא היא היתה מקוררת וקצת העלתה חום ואיבדתי את העשתונות האם יש לי ממה להיות לחוצה לגביה מה את יכולה לומר לי אם בכלל אודה לתשובה ויום נעים לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליאת יקרה שלום רב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מאיה

ליאת יוגב
    06/08/2008

יש לך ילדה מקסימה , לא מוצאת סיבה ללחץ כזה או אחר ,הביני אותה ברגישות היתר שבה , והפני אותה בהמשך לכיוון היצירתי , לפעמים רסקיו יכול לעזור ... בעבורך ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת בהמשך לתשובתך

מאמא אמא
    06/08/2008

ליאת כשאת אומרת רגישות יתר מה זאת אומרת היא רגישה כמו הבן שלי אורי פשרל 26.7.2003 שעת לידה 07:00 כי אני ציפיתי שאותה יהיה לי יותר קל לגדל מאותו הוא מאוד היה רגיש כשהיה קטן לכל מקום שהיינו הולכים אם לא היה מכיר היה בוכה ורוצה הביתה אני מקווה שאיתה יהיה לי אחרת ממש אודה לתשובתך והמון תודה לך את מקסימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא אמא

ליאת יוגב
    06/08/2008

אין ילד דומה למישנהו , את יודעת יש אמירה שאומרת , אין ילדים בעייתיים , אלא הורים כאלה ... הרגישות של ביתך היא ממקום מאד מיוחד בהיבט , של יכולת הבנה , אידיאליסטיות , יצירתיות , מפה נשית ורגשיות בסה"כ , כאשר ה-9 יש בו מידה רבה של הבנה , כך שתוכלי לבוא אליה משם ויהיה לך חיבור נהדר אליה ... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו