מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת תאריך ושםאילנה04/08/2008
היי אני אם חד הורית עתידית (בעזרת השם) לבן. היום נאמר לי כי אני מתבקשת לקבוע תאריך לניתוח קיסרי הייתי מעוניינת לדעת באיזה תאריך מומלץ לבחור (אם יתאפשר לי) בין התאריכים 17/8/08 - 29/8/08 , שהם שבוע 39 ו- 40 חשבתי על הרבה שמות וזה מאוד חשוב לי, והכי התחברתי לשם ירין או ליאור (כשירין יותר יתחבר לי) אודה לך אם תעזורי לי בבחירת התאריך והשם שגם המזלות - אריה/בתולה מתחלפים בין התאריכים. שמי אילנה ויש לו אבא בשם שמעון (ששם משפחתי ינתן לו)- בעזרת השם תודה וממתינה לתשובתך ויום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך...
אילנה05/08/2008כאשר התאריך 18/8/08 הכי קוסם מבחינת מבנה התאריך , השאלה אם זה תאריך טוב להולדה ומתאים למה שציינתי- תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה
ליאת יוגב06/08/2008חשוב לי לדעת את שם המשפחה של התינוק , מעבר לכך ממש לא נוהגת לבחור את תאריך הלידה , מה שנקרא הכל משמים ... ואני בטח לא אתערב בעניין ההחלטה ... אז הוסיפי את שם המשפחה ואחרי הלידה צרי קשר כדי שאוכל לאמר לך , מה משמעות מפתו של בנך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת תודה רבה ולבקשתך....
אילנה06/08/2008שם המשפחה תמיר (כם שבעזרת השם חשבתי על ירין תמיר) בגלל שנתנו לי לבחור תאריך אז אני צריכה לבקש מהם תאריך וחשבתי שאם כבר להתאימו אבל הבנתי שזה צריך להיות החל מתאריך 24/8/08 - 29/8/08 שזה שבוע 40 אז ליאת מה שתוכלי לעזור לי בשלב זה אודה במיוחדשההחלטה היא רק שלי תודה ויום קסום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה
ליאת יוגב06/08/2008ירין תמיר , כרגע מבלי לדעת תאריך לידה (כששוב מתעקשת לא לענות לך איזהו התאריך המועדף)הרימי טלפון ואנסה לדבר איתך על כך )... השם ירין מקבל מפה מאד פשרנית , אבלכאן בהחלט חשוב לראות גם את התאריך ...יתכן שיתאים ?
ליאת יוגב06/08/2008הטלפון שלי 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)