מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה דחופה הברית ביום רביעיאורה11/08/2008
נולד לי בן ביום רביעי ה6.8.08 בשעה 01:00 לפנות בוקר, אנחנו מתלבטים בין ראם, לשם, שילו,או שגב שם המשפחה של הילד יהיה ליברמן, אני אודה לך עם תעזר ילנו להחליט מה הכי נכון עבורו, אני הכי מתחברת לראם, תודה רבה, אורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורה
ליאת יוגב11/08/2008גם אם אוהבים את השם ראם , משמעות הדבר , ראשית מספר הגורל הוא 6 מיום לידה 6 שמדבר על צדדים מאד משפחתיים , רגישות אדירה , כאשר השם ראם ליברמן מקבל מספרים רכים נשיים , רגשיים , מה שיוצר מפה רגשית מדי , ונשית והרי מדובר בבן , ולכן לא ממליצה על השם . כאשר קיימים מספרים נשיים אצל בנים , קיים גם בלבול בזהות המינית וגם בעיות באינטימיות , השם שילו , בעייתי משהו אבל אולי עדיף , לי לא ידוע שכותבים שילו באופן שכתבת , אבל הכל אפשרי , המפה של שילו מוכיחה על צדדים רגשיים מול חשיבה פרקטית מטרתית , תוך רצון להראות כמי שפחות הולך עם החלקים הרגשיים שבו , כמו פחות לקבל עצמו בעניין . השם שגב יורד מהפרק מאחר , ויוצר מפה קרמטית , 16-7 - שיעור על חיים קודמים , בעניין של מערכות יחסים - הציעו שמות אחרים ואולי יהיו טובים יותר , אפשר להתקשר 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
אורה11/08/2008תודה על התגובה שמות נוספים אופציונלים הם עומר,קידר, והראל, ממש תודה לך את לא יודעת כמה שמחתי שהגבת:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד אופציה
אורה11/08/2008אם תוכלי לבדוק גם את ניב זה יהיה נהדר, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)