שם לשני ילדי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לשני ילדי
    גילה
    15/08/2008

שלום רב, יש לי שני בנים: גיא בן 8 שנים, דודי (בת.ז רשום דוד) בן 11 חודש. גיא נולד ב 3.12.99 ודודי ב 25.9.07 האם השמות מתאימים להם. ? גיא הוא ילד מאוד רגיש, עקשן, דעתן, לא אוהב ללמוד, חכם מאוד ילד עם פוטנציאל גדול עם הרבה כישורים אך מחליט שלא לממש אותם ( מעין שלב של המנעות מתחרותיות) הנושא מאוד מפריע לי כאמא האם השם שלו מתאים לו ? לגבי דודי כעת עדיין תינוק אך חשוב לי שבחרתי את השם הנכון אודה לתשובתך גילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לשני ילדי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילה

ליאת יוגב
    15/08/2008

מהו שם המשפחה שלכם ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילה

גילה
    17/08/2008

זלמנוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילה

ליאת יוגב
    17/08/2008

כמה מילים על גיא , אכן מדובר בילד רגש באופן מיוחד , מספרי המפה 6 , גם כמספר הגורל וגם כמספר השם המלא , מה שמדגיש את הצורך הרב באהבה , הרמוניה , דרישה לשלמות רגשית , יחד עם זאת קיים צד של תובנה רבה , משהו הנקרא נשמה עתיקה , מדברים איתו והוא מבין ענין , תחושת עול הקיימת , בקיצור , חשוב לתת לו תמיכה רגשית אין סופית , כי זה מה שהכי זקוק .. דוד מפה שיש בה יום לידה 7 גורל 7 צדדים אינדבדואליים פרטיים , מול זה הדרישה מהורים מורים סביבה חברה , לימים , כמובן , היא לילד טוב סטנדרטי , מי שיכיר אותו מבחוץ לא יכירו מבפנים , כלפי חוץ יראה את הצד היותר רגיש שבו , מול זה הפנים נוקשה יותר , שיפוטיות ביקורתיות רבה . חשוב לתת לו את הפרטיות שלו , כאשר קיים בו עומק וחכמה רבה בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה, פשוט הצלחת לרגש אותי

גילה
    18/08/2008

מאוד ריגשת אותי לגבי גיא וכעת אני מבינה את כמות האהבה והתמיכה לה הוא נזקק לעומת ילדים אחרים. לגבי דוד הימים עוד יגידו אך תודה על הטיפים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו