מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבוע טוב. שאלה על בחירת שם לתינוקנועה16/08/2008
שלום מה דעתך על השם דורי עבור תינוק שנולד ב 27/7/08 בשעה8:15 בבוקר? שם המשפחה בוגנים. הענקנו לו את השם הזה בברית, אבל משהו אצלי לא רגוע, אני לא בטחה שזה השם הנכון. אני מתלבטת אם לשנות את השם, אופציות אחרות הן רואי, ויואל. תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם חסרים פרטים? לא קיבלתי תשובה..
נועה17/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה שלום
ליאת יוגב17/08/2008בחירת השם לבנך נעשתה , גם אם קיימת כאן בעייתיות , אבל האם נכון לשנות ? אין לי מושג , מאחר והשם הראשון הוא הקובע וילווה את דרכו בכל מצב בחיים , גם אם נשנה . מה שמתקבל - מפה שיש בה חלקים נוקשים גם אם מאד לא אוהב לראות עצמו ככזה , עיקר המפה פחות פשרני , כשבחשיבה הרצון להיות יותר קליל זורם סתגלן , תקשורתי , פתוח , המספרים האחרים הם מספרים סגורים מופנמים , כלומר מי שהוא - מופנמות מול זה עד כמה לא אוהב לראות עצמי ככזה. צדדים אחרים הבלבול שבין 5 ל-7 שיוצר לא פעם פחד מאיבוד שליטה , מצבים של איבוד שליטה , ואם כך קיימים קונפליקטים . אם תרצי להבין יותר התקשרי 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוו ליאת איזה בלבול
נועה18/08/2008תודה.. חשבתי שאני רק צריכה להחליט אם לשנות או לא עכשיו כשאת אומרת שגם לשנות לא ממש יועיל - אני עוד יותר מבולבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי על פתרון..
נועה18/08/2008מה דעתך על דוריאן? זה לא שינוי גדול מדי ועדיין נומרולוגית זה משנה. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
ליאת יוגב18/08/2008דברי איתי , 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)