שבוע טוב. שאלה על בחירת שם לתינוק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שבוע טוב. שאלה על בחירת שם לתינוק
    נועה
    16/08/2008

שלום מה דעתך על השם דורי עבור תינוק שנולד ב 27/7/08 בשעה8:15 בבוקר? שם המשפחה בוגנים. הענקנו לו את השם הזה בברית, אבל משהו אצלי לא רגוע, אני לא בטחה שזה השם הנכון. אני מתלבטת אם לשנות את השם, אופציות אחרות הן רואי, ויואל. תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם חסרים פרטים? לא קיבלתי תשובה..

נועה
    17/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועה שלום

ליאת יוגב
    17/08/2008

בחירת השם לבנך נעשתה , גם אם קיימת כאן בעייתיות , אבל האם נכון לשנות ? אין לי מושג , מאחר והשם הראשון הוא הקובע וילווה את דרכו בכל מצב בחיים , גם אם נשנה . מה שמתקבל - מפה שיש בה חלקים נוקשים גם אם מאד לא אוהב לראות עצמו ככזה , עיקר המפה פחות פשרני , כשבחשיבה הרצון להיות יותר קליל זורם סתגלן , תקשורתי , פתוח , המספרים האחרים הם מספרים סגורים מופנמים , כלומר מי שהוא - מופנמות מול זה עד כמה לא אוהב לראות עצמי ככזה. צדדים אחרים הבלבול שבין 5 ל-7 שיוצר לא פעם פחד מאיבוד שליטה , מצבים של איבוד שליטה , ואם כך קיימים קונפליקטים . אם תרצי להבין יותר התקשרי 052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואוו ליאת איזה בלבול

נועה
    18/08/2008

תודה.. חשבתי שאני רק צריכה להחליט אם לשנות או לא עכשיו כשאת אומרת שגם לשנות לא ממש יועיל - אני עוד יותר מבולבלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבתי על פתרון..

נועה
    18/08/2008

מה דעתך על דוריאן? זה לא שינוי גדול מדי ועדיין נומרולוגית זה משנה. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועה

ליאת יוגב
    18/08/2008

דברי איתי , 052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו