שמות לתאומות

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שמות לתאומות
    אורנית
    17/08/2008

בוקר טוב, ב 20 ליולי 2008 ילדתי תאומות מקסימות לראשונה קראנו בר ולשנייה לירי שם משפחתינו ארביב האם השמות מתאימים לבנות ? האם מומלץ להוסיף שם שני? תודה מראש, אורנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמות לתאומות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוספת שעות הלידה

אורנית
    17/08/2008

בר נולדה בשעה 16:57 לירי בשעה 17:27

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורנית

ליאת יוגב
    17/08/2008

כאשר בוחרים שם לילד אין משמעות לשעת הלידה , גם אם אני עוסקת באסטרולוגיה , באשר לשמות התאומות , ראשית , מספר הגורל שלהן הוא 1 שבנוי מ-10 משמעות הדבר קרמה חיובית , שמשמעותה יכולת לאורך הדרך להיחלץ ממצבים , בזכות אנשים , חברה , מה שנקרא יכולת התמודדות , בהיבט החיובי , כמובן , מעבר לכך מספר יום הלידה הוא 2 גורל 1 , מה שיוצר קונפליקט , בין ה-עצמאות יחודיות אינדבדואליות לבין שיתוף תלות , הרמוניה . כאשר השם בר , יוצר משמעות שתיקלוט שאת כאימה , רוצה אותה ילדה טובה במיוחד , קיימים חלקים של זרימה רבה , כאן ועכשיו , צדדים זורמים , מול הצד של שיקול דעת , בדיקה זהירות , מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה . אפשרות אחרת לניתוח המפה , צדדים אינדבדואליים מול העובדה , שתקלוט מהחברה סביבה הורים מורים , שחייבת להתפשר להתרכך ופחות לעמוד על האני שלה . לירי - מספר גורל 1 , אני במרכז מול זה התחשבות מאד גדולה בכל הסובבבים , מה שנקרא - מפת חנק , במשמעות , הגורל 1 מול מספרים 2 4 6 מספרים זוגיים ,שאומרים אין לגיטימציה לאני שלי , למיוחדות לאינדבדואליות , אלא חייבת ללכת בתלם , להיות ילדה טובה .. אחראית במיוחד , ומה פתאום להתמרד ולהיות כפי שאני רוצה . מאחר ומספר הגורל הוא 1 , כבדו את המיוחדות , אינדבדואליות , פרטיות ועוד של הבנות , בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו