מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שמות לתאומותאורנית17/08/2008
בוקר טוב, ב 20 ליולי 2008 ילדתי תאומות מקסימות לראשונה קראנו בר ולשנייה לירי שם משפחתינו ארביב האם השמות מתאימים לבנות ? האם מומלץ להוסיף שם שני? תודה מראש, אורנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת שעות הלידה
אורנית17/08/2008בר נולדה בשעה 16:57 לירי בשעה 17:27
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנית
ליאת יוגב17/08/2008כאשר בוחרים שם לילד אין משמעות לשעת הלידה , גם אם אני עוסקת באסטרולוגיה , באשר לשמות התאומות , ראשית , מספר הגורל שלהן הוא 1 שבנוי מ-10 משמעות הדבר קרמה חיובית , שמשמעותה יכולת לאורך הדרך להיחלץ ממצבים , בזכות אנשים , חברה , מה שנקרא יכולת התמודדות , בהיבט החיובי , כמובן , מעבר לכך מספר יום הלידה הוא 2 גורל 1 , מה שיוצר קונפליקט , בין ה-עצמאות יחודיות אינדבדואליות לבין שיתוף תלות , הרמוניה . כאשר השם בר , יוצר משמעות שתיקלוט שאת כאימה , רוצה אותה ילדה טובה במיוחד , קיימים חלקים של זרימה רבה , כאן ועכשיו , צדדים זורמים , מול הצד של שיקול דעת , בדיקה זהירות , מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה . אפשרות אחרת לניתוח המפה , צדדים אינדבדואליים מול העובדה , שתקלוט מהחברה סביבה הורים מורים , שחייבת להתפשר להתרכך ופחות לעמוד על האני שלה . לירי - מספר גורל 1 , אני במרכז מול זה התחשבות מאד גדולה בכל הסובבבים , מה שנקרא - מפת חנק , במשמעות , הגורל 1 מול מספרים 2 4 6 מספרים זוגיים ,שאומרים אין לגיטימציה לאני שלי , למיוחדות לאינדבדואליות , אלא חייבת ללכת בתלם , להיות ילדה טובה .. אחראית במיוחד , ומה פתאום להתמרד ולהיות כפי שאני רוצה . מאחר ומספר הגורל הוא 1 , כבדו את המיוחדות , אינדבדואליות , פרטיות ועוד של הבנות , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)