מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבנים שלינורית23/08/2008
ברצוני לבדוק את שמם של בני בני הבכור - דניאל אברהם - שם משפחה -קריכלי ( אברהם זה השם השני בת.ז בו אנו לא משתמשים , אנו קוראים לו ביומיום רק דניאל ) תאריך לידה 08/11/1999 בשעה 00:45 בני השני- אוראל קריכלי , תאריך לידה 22/09/2000 ( נולד בסביבות כניסת השבת, השעה לא זכורה לי במדוייק ) בנוסף אני נמצאת בשבוע 38 להריון, בקרוב בע"ה תיוולד לי בת וחשבתי על השם אגם אך הרבה מאוד אנשים אומרים לי שזה שם גרוע- האם זה נכון. האם השם הילה יותר טוב מהשם אגם? תודה מראש, נורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורית שלום
ליאת יוגב24/08/2008ראשית אתחיל בתשובה לגבי שם התינוקת שאמורה להיוולד , השם אגם מאד נראה לי במקרה של צירוף המספרים , גם כי לא סופי , מאחר ואין ידיעה ,כרגע לתאריך לידה , אז לצורך העניין היי איתי בקשר לאחר הלידה . באשר לדניאל , גם אם רצית אותו ילד תקשורתי קליל סתגלן , מספרי המפה הם מספרים מאד זוגיים , 2 4 6 יום לידה 8 , כלומר מפה , של "ילד טוב" במיוחד , מול עד כמה אוהב לראות עצמו ככזה , או נכון יותר קולט שאת רוצה אותו יותר תקשורתי מכפי שהוא , קיימים חלקים מאד רגשיים במפתו , מול חשיבה יותר פרקטית מעשית , אז עד כמה מרשה לעצמי להיסחף בעולם הרגשות הכל כך מודגש , ילד הזקוק להמון תמיכה ועידוד , וזאת יש לזכור בעבורו . השם אוראל - 13-4 של ילד טוב אך ישנם חלקים של צורך ליותר פתיחות זרימה תקשורתיות , צד אחר במפתו היא העובדה שמספר הגורל הוא 6 מיום לידה 22-4 כלומר מספרים זוגיים , הצורך לקבל דברים בבטוח , אהבה הרמוניה משפחה בטחון יציבות , אחריות , מול זה נסיבות החיים יצרו מצבים של עצמאות , מול שינויים ולא תמיד יאפשרו את מה שהכי זקוק , ה ר מ ו נ י ה , מה שחשוב לתת בעבורו . בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודה רבה לך .....
נורית25/08/2008מה שכבת בקשר לבנים בהחלט מסמל את אופים שניהם ילדים מדהימים דניאל תקשורתי בהרבה מאוראל שמחפש כל הזמן יציבות ופחות מתקשר. לגבי הילדה שתיוולד בע"ה בהחלט אהיה בקשר רב תודות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)