מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לבת - דחוף דחוףיסמין24/08/2008
היי, נולדה לי בת בתאריך 18.8.2008, שעה 08:35. חשבנו על השמות: שַי-לי, ליאֶם, אורין, עדן, קורין איזה שם מתאים יותר. בתודה רבה יסמין ואשר בן דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין התינוקת ללא שם - דחוף
יסמין26/08/2008התינוקת עדיין ללא שם מתאריך הלידה 18.8.08, אודה על קבלת תשובה. תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיסמין
ליאת יוגב26/08/2008מבין השמות שהצעת השמות , ליאם או שי לי , הם המומלצים , זאת מאחר ומספר הגורל הוא 9 - מיום לידה 18 שנותן מפה של צורך לבגדול , תוך צורך במרחבים , הבנה רבה נתינה מידה של פתיחות , השם שי לי יוצר מפה נשית רגשית , מול חלקים שאפתניים מטרתיים השגיים , מפה שיש בה מספרים מנהיגותיים , וצדדים יצירתיים . השם ליאם יוצר מפה שיש בה חלקים רגשיים , יכולת ביטויית , מול צדדים פרקטיים , גם החוצה יהיה חשוב לה להראות יותר מסגרתית תבניתית , מול מה באמת נועדה ללכת ובגדול , בתעוזה , לפעמים פחות לקבל עצמה , במידה מסויימת , ואם כך שי לי עדיף , השם עדן יוצר שם מלא קרמטי - תיקון על חיים קודמים , לא מומלץ וכן השם אורין לכן לא מומלצים שני השמות הנ"ל . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יסמין26/08/2008תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות - יסמין
יסמין26/08/2008ליאת, למען "שלום בית", ישנה התלבטות אחרונה - האם השם אורייט טוב אף הוא? אודה מאוד על קבלת תשובה מהירה. תודה רבה רבה, יסמין ואשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור מה??
לירז26/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור מה?? לירז
יסמין27/08/2008לא הבנתי את התגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשפחת בן דוד
ליאת יוגב27/08/2008השם אורייט יכול גם הוא להיות טוב , כאשר המספרים הם מספרים הרמוניים , מספר השם המלא הוא 6 לגורל 9 מה שאומר מספרים המייצגים יכולת הבנה , נתינה רבה , מספרים הרמוניים , שמצד שני קושי לבטא רגשות , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורייט
יסמין28/08/2008תודה רבה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)