מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה דחופה בבחירת שםזהר25/08/2008
שלום רב, שמי זהר שופיר- ת.ל. 02.11.74, אני ילדתי לפני כשבועיים וחצי את בתי ביום 07/08/08 בשעה 02.41. עד היום לא הצלחתי למצוא ולהתחבר לשם עבורה. אני זקוקה נואשות לעזרתכם האדיבה במציאת השם האידיאלי לבתי שנקראת על ידינו כיום: התינוקת. השמות שעלו במחשבתנו הם: אלונה, בר, תמר, ירדן, (הגר, אביגיל, אחינועם, נועם- למרות שיש לנו כבר בת בשם נעמה) ופתוחים להצעות נוספות. זקוקה נואשות לעזרתכם, בעלי והילדים מתים כבר להרוג אותי שאין לתינוקת שם. בתודה מראש, המיואשת- זהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהר
ליאת יוגב26/08/2008למרות שציינת לא מעט שמות , מבין השמות כולם השם הגר נראה הטוב ביותר , ואסביר , השם אלונה מקבל מפה נוקשה , גברית עם מספר קרמה 19-1 תיקון על חיים קודמים . השם נועם יוצר קרמה 13-4 מעבר לעובדה שנוצרת מפת חנק , התינוקת נולדה ליום 7 וגורל 7 , מה שאומר , עומק רצינות דרישה לשלמות , ומידה רבה של אי סטנדרטיות , המספרים האחרים הם מספרים שדורשים ממנה , בשם נועם לילדה טובה , ללכת בתלם ולא להיות למי שנועדה להיות , רע . השם אביגיל נוצר שם מלא קרמה 13-4 , שוב לא מומלץ , השם יוצר יתר 7 במפה גם השם המלא גם גורל וגם יום לידה , שיוצר נוקשות רבה מדי . השם בר , גם הוא מקבל יתר נוקשות ,, גם אם קיימים כלים ליתר הרמוניה . ואילו השם הגר , למרות ההסתייגויות התנכיות בעניין , שעל כך רצוי לשאול רב , יוצר מפה פשרנית , מחבר לאלמנטים נשיים , כשהרי מדובר בבת . פתיחות זרימה , למרות הפנים הנוקשה יותר . לכן אוהבת זאת . בהצלחה , צייני בפני מה בחרת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
זהר26/08/2008הי ליאת תודה על המענה. האמת היא שאני לא כל כך בעד השם הגר. האם תוכלי איכשהו להדריך אותי איזה שמות נוספים יכולים להתאים? אני ממש בניתי על אלונה ובר?! חבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם השם אילה? האם יש הצעות לשמות
זהר26/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם נוסף?
זהר26/08/2008שלום, האם השם אילה מתאים? האם אפשר נעם (נועם בלי ה- ו)? ואשמח לשמוע שמות נוספים שיכולים להתאים. בתודה מראש, זהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהר
ליאת יוגב27/08/2008השם אילה לא מומלץ , בגלל הקונפליקט בין ה-7 בגורל לבין צורת חשיבה 5 , מה שיוצר מצבים של בלבול , השם נעם גם הוא יוצר מפה שיש בה יתר של ה-7 שגם הוא בעייתי . אני לא נוהגת להציע שמות , חישבי ע ל עוד אפשרויות וצרי קשר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה סכום מספר לחפש?
זהר27/08/2008הי ליאת מה סכום/ המספר שאפשרי שיהיה השם? האם 7 האם משהו אחר? אני צריכה כיוון, כל השמות שרציתי לא מתאימים בסוף לא אצליח למצוא לה שם. האם יש הבדל בין אילה עם י' 1 או איילה עם 2 י'? אשמח לקבל קריאת כיוון. המון תודה, זהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות שעלו בינתיים
זהר27/08/2008ושוב שלום, בינתיים העליתי עוד מספר שמות: ליהי, מיכל תמר, נגה, נירית, יעלה, עדי נופר, זיו, עינב, ענבר ישנם גם שמות בתוכם שאני לא מתה, אבל אני כבר עובדת עצות. לפי ספר שקראתי שעוסק בבחירת שם עפ"י נומרולוגיה, נאמר שצרוף של 1-2 מספרים מזליים בצירוף מספר קשה אחד זו קומבינציה טובה, מספר הגורל+ מספר יום הלידה שניהם 7, אם כך, מדוע שמות שמספר השם שלהם 1,4,9 לא טובים (כגון: אילה, נועם וכו'?) תודה מראש, זהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהר
ליאת יוגב27/08/2008נתת רשימה די מכובדת , אך למרות זאת קיימת בעייתיות ולא פשוט , ללא ספק , ובכל זאת השמות המועדפים , לא אפרט למה האחרים פחות טובים , אלא אם כן תצרי קשר טלפוני , כמו שאמרתי השמות המומלצים בכל זאת הם נ ג ה או נירית , כאשר מה שמתקבל בשם נגה , למרות מספר הגורל היותר נוקשה 7 , המספרים האחרים הם מספרים הרמוניים פשרניים משהו ולכן אוהבת . השם נירית מקבל מפה שיש בה מידה של תובנה , מול יכולות בכיוון ההרמוני משפחתי , שגם כאן מאד מומלץ . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרות לשמות נוספים
זהר27/08/2008תודה לך שוב, מה לגבי השמות: אֵלָה, כרמל, מאיה/ מיה, ליאן, מור, לינוי, נואי, יסמין, יערה- האם התקדמתי? תודה מראש על התשובה.
ליאת יוגב28/08/2008ליאן , לינוי ויסמין אלה השמות שיכולים להתאים עבור ביתך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שזו הפעם האחרונה שאני מטרידה
זהר28/08/2008מה לגבי השם אופיר? האם אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד לא נמצא השם האידיאלי- צריכה עזר
זהר29/08/2008כ"כ קשה למצוא שם מתאים! צריך להיות מוסכם גם על ידי הבעל! מה לגבי השמות נואי או אופיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהר - תארי לך...
שני29/08/2008תארי לך שהיית צריכה למצוא שם לבן עד הברית... כשזה בת אפשר עוד לחפש כמה זמן שרוצים. לדעתי אל תלכי על השם הגר. אמא של ישמעאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת יוגב- עזרה אחרונה בבחירת שם
זהר29/08/2008תודה לך שני, גם כך השם הגר נראה לי מעט נוקשה. נראה לי שאקרא לה נגה. זה היה אחד מהשמות המתאימים לא? אשמח לקבל אישורך הסופי. בתודה מראש ושבת שלום, זהר
ליאת יוגב29/08/2008נראה שהשם נגה בהחלט מומלץ , צדדים נוקשים , מתוך תאריך לידה 7 יום לידה 7 מספר הגורל מול זה חלקים פשרניים יותר , בזכות השם המלא , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת-תודה
זהר29/08/2008תודה רבה- שסוף סוף בזכותך נוכל לקרוא לבתנו בשם. שאלה אחרונה בהחלט- האם יש הבדל בכתיבת השם נוגה עם ו' ובלי ו' (נגה)?
ליאת יוגב30/08/2008בודאי שקיים הבדל , מכירה את המושג "קוצו של יוד " תשובתי היא באשר לשם נ ג ה . לא לכתוב זאת נוגה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
זהר30/08/2008רציתי לשלוח לך תמונה של נגה, אך לא ניתן לעשות זאת בפורום. עדיין קשה לי לחבר את השם לתינוקת, אבל נתרגל. המון תודה על השירות הנהדר והמקסים שלך לאורך כל הדרך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)