מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה דחופה בבחירת שםמאיה25/08/2008
שלום, בננו נולד בתאריך 18/8/08, שמי הוא מאיה דניאלה בת.ז (השם ביומיום הוא מאיה), היום התיה הברית ונתנו לו שם שאותו אני אוהבת אבל משום מה אני לא 100% סגורה עליו, אני כל כך רוצה לבחור עבורו שם שיאיר ויטיב עמו במהלך החיים. השם שנתנו לו הוא אילי, הצליל מוצא חן בעיני וגם המילה ובעיקר שזה מתחיל באות א', אבל מציק לי שאינני יודעת אם יש לשם משמעות וכן אני יודעת שהשם המקורי אמור להיות עילאי, שזהו שם מהתנ"ך. התלבטנו מאוד בין איתי לאילי. בקיצור אני מאוד מבולבלת, לא יודעת מה מציק לי (אולי ההורמונים של אחרי הלידה...), אשמח אם תתייחסי לבחירה שלנו וכן אם יש לך שמות נוספים להציע, שיכולים להתאים. מקווה שתעני לי בהקדם, תודה, מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה
ליאת יוגב26/08/2008שם המשפחה של התינוק ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה הוא גלעד ויש עוד עדכון
מאיה26/08/2008מאז אתמול יש עדכון נוסף, הבוקר קמתי ולבי כבד, על אף חיבתי הגדולה לשם אילי, משהו בי לא שלם עם הבחירה והחלטתי ללכת על השם איתי מאחר והוא הופיע לי בחלום כשגיליתי שאני בהריון, שאלתי כעת היא, האם, בגלל שהכרזנו בברית את השם אילי, כדאי לרשום בת.ז את שני השמות, או פשוט לרשום את איתי? חוץ מזה, מה דעתך על איתי? תודה, מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה
ליאת יוגב27/08/2008ממש לא יודעת מה לענות , לאחר שנבחר שם בברית והוא אילי , אין לי מושג , כי על פי ידיעתי כאשר , השם נבחר כל שינוי שיעשה אחר כך , תמיד נלך ונבדוק לאיזה שם התחברת לראשונה , מה גם שאת מציינת שבברית הכרזתם על השם אילי , כמו לאמר בחרתם . השם איתי גלעד - נותן מפה רגשית מאד , הרמונית מאד , ואין מפה ללא בעייתיות , צד שיודע שהכי צריך לבטא עצמו ומצד שני קושי בביטוי , מה שמדגיש תחושת תסכול , כי הכי יודע שצריך לבטא עצמי , אבל זהו גם הקושי שלי .... השם אילי , יוצר מפה שיש בה מידה של חופש זרימה תקשורת עניין סקרנות , פתיחות צדדים מאד יחודיים אינדבדואליים , מול עד כמה למדתי שהעולם לא תמיד יאהב אותי בחלקים המאד פתוחים תקשורתיים וזורמים וכלפי חוץ אם כך , חשוב לי להראות יותר שקט ביישן , וכן זוגי , גם אם אני מאד יחודי בדרכי , מה שנקרא צירוף , שיש בו פחות קבלה עצמית . כל שם והבעייתיות שבו , לשיקולכם ... האם להוסיף השם בת.ז . ממש לא יודעת .... כי לאדם בסופו של דבר יש שם אחד בלבד , שאליו מתכוונים הוריו , לא כן , הרי לא מתכוונים לקרוא לו בשני השמות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)