שם לתינוק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוק
    יוליה לוי
    26/08/2008

ליאת שלום, שם בני הוא שלומי לוי נולד בתאריך 02.04.08 בן ליוליה ורונן לוי אשמח לדעת האם השם מתאים לו. תודה מראש, יוליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוליה

ליאת יוגב
    26/08/2008

בנך שלומי נולד למספר גורל 7 המציין עומק חכמה , יכולת ניתוח , צורך בזמנים עם עצמו , ובכלל כל המפה הולכת על מספרים מאד אינדבדואליים , מלבד יום הלידה=2 כל המפה מספרים אי זוגיים המייצגים צדדים יחודיים , אינדבדואליות , 5 7 9 אלה המספרים המאפיינים את מפתו , כאשר קיים בלבול בעולם הצרכים בין הצד החשיבתי המאופיין במספר 5 , הצורך בעניין סקרנות תקשורת , גיוון וריגוש , מול החלק של מספר הגורל הזקוק לזמנים עם עצמו עומק , אז מה רוצה ? שאלה שתשאל ... מספרים פרטיים כפי שציינתי מול הצורך להראות לעולם משהו אחר יותר שותפי , ואז יש משהו שנקרא פחות קבלה עצמית , אם למדתי שהעולם לא תמיד יאהב אותי בחלקים היחודיים שבי , וצריך להראות להם את הצד השותפי שלי , סימן שלא תמיד מקבל את מי שאני ... ועוד , צדדים מאד פתוחים מול חלקים מופנמים , לא תמיד ירשה לעצמו להתחבר למקום שנועד . מה שנקרא הדחקה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו