שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    איילת
    27/08/2008

אני ילדתי בת ב- 23/8/2008 בשעה 08:30 .אני מעוניינת לקרוא לה בשם אלה, שם משפחתי הוא עדני , שמי איילת ושם בעלי אביעד. תאריך הולדתי הוא 22/2/1976 ושל בעלי 23/8/1973, נא חוות דעתך האם השם המיועד הוא שם טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איילת שלום

ליאת יוגב
    27/08/2008

מספר הגורל של ביתך הוא 14-5 מיום לידה 5 , מה שאומר צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , תקשורת חברה , תנועה וכו. מול זה מה שנוצר בשם אלה , שעליו את שואלת הוא - קונפליקט בין צורת החשיבה , שאומרת עומק רצינות איכות שלמות , מול קלילות זרימה של ה-5 קונפליקט בעייתי , מה שאומר מצבים של פחד מאיבוד שליטה , או מצבים של איבוד שליטה , מה שאומר קונפליקט בעייתי , כאשר המספרים הם גם 7- 8 -1 מספרים המייצגים נוקשות מול מי שנועדתי להיות , ולכן פחות מומלץ כאשר יש כאן מה שנקרא מפת חנק . עד כמה אני הולכת עם מה שנועדתי להיות ?? האם קיימות אופציות נוספות ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו