שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    נורית
    29/08/2008

שלום אני נשלחת ליילוד ע"י זירוז והלידהשל בתנו תהיה בע"ה או בתאריך 2/9/08 או 3/9/08 תלוי כמה זמן יקח לזירוז להשפיע. אנחנו מתלבטים בין השמות שקד או הילה שם משפחה - קריכלי הבנתי שההתאמה תלויה גם בתאריך הלידה אשמח לדעת מה מתאים לכל תאריך ובכלל אם השמות טובים. ( האמת היא שבהתחלה חשבנו בכלל על השם אגם אבל אתמול חברים טובים וקרובים מאוד שלנו ילדו בת וקראו לה אגם אז זה קצת הרס לנו וירדנו מזה ) . תודה מראש נורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ואם אף אחת מהשמות לא טובים...

נורית
    29/08/2008

ואם אף אחד מהשמות לא טובים אז אשמח גם לבדוק את השם ליאן לשני התאריכים אני מתנצלת מראש שאני שואלת לגבי 2 תאריכים אך אני עושה זאת כיוון שבביה"ח לא תהיה לי אפשרות ליצור קשר ולברר בנוגע לשמות הנ"ל תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

נורית
    29/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו