עזרה בבחירת שם לבן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת שם לבן
    laufer
    30/08/2008

שבת שלום, מבקשים עזרה בבחירת שם לבננו, שנולד ב-25.8.2008 בשעה 7:10 (בבוקר) - מתלבטים בין שלו (עדיף שליו?), אלעד ו- שילה (עם חולם חסר).... תודה מראש על העזרה, משפ' לאופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת שם לבן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למשפחת לאופר שלום

ליאת יוגב
    30/08/2008

צר לי אבל אף אחד מהשמות לא מומלץ , אנסה להסביר . מספר הגורל של התינוק הוא 16-7 מיום לידה 7 , כלומר ה-7 שמציין רצינות ,איכות ידע למידה , מול זה השם שלו יוצר מפה גם קונפליקטית , בין מספרי 4 ל-5 ובלבול בין ה-7 הגורל ל-5 השם המלא , מצבים היוצרים , בלבול רב , פחד מאיבוד שליטה ,או לחילופין מצבים ואירועים בתוך החיים של איבוד שליטה , רגשות קשים וכו. השם שילה -תואם בהסבר לשם שלו , לכן שוב בעייתי במיוחד ..גם השם שליו - בעייתי , בשל הבלבול בין ה-7 ל-5 , ממש לא מומלץ . השם אלעד יוצר מפת חנק , גם כי , במידה רבה יותר מומלץ משאר השמות , במידה ואין אלטרנטיבה אחרת , כמובן , מספרי 8 -9 כמספרים מאד שאפתניים פרקטיים ,עשיה בגדול , גם כי הפנים ה-7 כמספר הגורל , צמצום תאריך הלידה , נותן 7 שזקוק כל כך לשקט שלו עם עצמו , למקום היותר חוקר לומד מעמיק ,7- כמספר לא סטנדרטי , אך נדרש להיות יותר כחלק מהאחרים ... אז עם מה הולכים , עם מה שנועדתי , או עם מה שנדרש ממני , האם נותן לי להתחבר ליעוד שלי ?? לשיקולכם . במידה ויש הצעות נוספות , ציינו ואנסה לעזור .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לבן

LAUFER
    30/08/2008

תודה על התשובה המהירה! לא ברור לי - את ממליצה לבחור בשם פרטי עם הגימטריה 7? או 5 (כי שם המשפחה הוא 2)? מה לגבי השמות עתיר / נוה (NAVE) / מרום? קראתי שלבעלי המספר 7 יש נטיה להרס עצמי ולבלבול... זה אמור להתבטל בגלל תאריך הלידה? שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם

laufer
    30/08/2008

היי, נשמח לעזרה בבחירת השם לתינוק. אנחנו קצת בלחץ ביום שני כבר הברית. תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משפחת לאופר

ליאת יוגב
    30/08/2008

התקשרו ואנסה לעזור לכם , 052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו