שם לבן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבן
    לירז
    31/08/2008

שם ההורים: מיכל+חגי זנזורי. שם מיועד לילד שעוד מעט יוולד: אור. אם הוא יוולד היום, זה 31.8.08 אולי במקרה נדיר זה יקרה מחר 1.9.08 מה דעתך? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משפחת זנזורי

ליאת יוגב
    31/08/2008

בואו נחכה ללידה , כדי לבחון השם בצורה נכונה , ביחס לתאריך הלידה . צרו קשר לאחר הלידה , מקווה שיש עוד אופציות , מלבד השם אור .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי. נולד היום 31.8

לירז
    31/08/2008

שעה 18:15 השם אור לא מתאים? אם כן, מה לחפש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירז

ליאת יוגב
    31/08/2008

בחירת השם אור , יוצרת בעייתיות , כאשר , מספר הגורל הוא 13-4 מספר המייצג צורך בבטחון יציבות , מסגרתיות , לדעת מה ילד יום ... מול זה קיים על פי השם אור , קונפליקט מאד משמעותי ,בין מספר 14-5 לבין 13-4 מה שאומר קונפליקט ברצונות של הילד , גם בנושא אינטימיות לימים ...מה רוצה מבת הזוג ? האם כזו שתתן לי מידה של חופש , או שתתן לי תחושת בטחון ויציבות , מה רוצה ? אני לא נוהגת להמליץ על שמות נסו להתחבר לשמות ואומר לכם את דעתי בעניין . להשתמע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו