מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתסיון04/09/2008
שלום , שמי סיון שופיר ת.ל 3.1.82 ובשעה טובה ילדתי בת בתאריך 2.9.08 בשעה 14:36 , אני מבקשת ייעוץ לבחירת שם שיכול להתאים לה מבין השמות הנ"ל : נועה , שיר . ואם תוכלי לסייע לי בשמות נוספים שלדעתך יתאימו לה מודה לך מראש על העזרה סיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
סיון06/09/2008ליאת שלום הייתי מבקשת בבקשה תשובה קצת יותר מהירה אם אפשר יש כאלה שכתבו לך אחריי וקיבלו תשובה , התשובה קצת דחופה לי ... תודה סיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון
ליאת יוגב06/09/2008מספר הגורל של ביתך הוא 3 , מיום לידה 2 , דבר המציין רגישות רבה במיוחד, מספר גורל 3 משמעו , צורך בביטוי , צדדים ילדיים , צורך בחברה וזרימה , כאשר השם נועה שופיר , מדגיש צדדים מאד אינדבדואליים הקיימים בילדה , צד זורם יותר מול צדדים נוקשים רציניים בוגרים , הדבר המשותף לכל המספרים שמתקבלים מתוך השם הוא העובדה , שכולם אי זוגיים , 5 שם פרטי ,3 , 9 , 7 כלומר לתת לה ללכת בדרכה המיוחדת והייחודית . השם שיר , מקבל מספר 8 דומיננטי , מול ה-3 בגורל , כמו לאמר צדדים מאד השגיים מטרתיים פרקטיים יעילים , מול הצורך המאד מודגש בלהשאר ילדה , מה שיכול גם לציין הדחקה לעולם הרגשות , מאחר שתקלוט מהחברה סביבה הורים מורים , שצריך להצליח להשיג ולשאוף קדימה . לשיקולך , כאשר , אם קיימים שמות אחרים הציעי אותם , (אני לא נוהגת לבחור השמות ,מתפקידה של אמא ). בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)