בחירת שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת
    סיון
    04/09/2008

שלום , שמי סיון שופיר ת.ל 3.1.82 ובשעה טובה ילדתי בת בתאריך 2.9.08 בשעה 14:36 , אני מבקשת ייעוץ לבחירת שם שיכול להתאים לה מבין השמות הנ"ל : נועה , שיר . ואם תוכלי לסייע לי בשמות נוספים שלדעתך יתאימו לה מודה לך מראש על העזרה סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

סיון
    06/09/2008

ליאת שלום הייתי מבקשת בבקשה תשובה קצת יותר מהירה אם אפשר יש כאלה שכתבו לך אחריי וקיבלו תשובה , התשובה קצת דחופה לי ... תודה סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיון

ליאת יוגב
    06/09/2008

מספר הגורל של ביתך הוא 3 , מיום לידה 2 , דבר המציין רגישות רבה במיוחד, מספר גורל 3 משמעו , צורך בביטוי , צדדים ילדיים , צורך בחברה וזרימה , כאשר השם נועה שופיר , מדגיש צדדים מאד אינדבדואליים הקיימים בילדה , צד זורם יותר מול צדדים נוקשים רציניים בוגרים , הדבר המשותף לכל המספרים שמתקבלים מתוך השם הוא העובדה , שכולם אי זוגיים , 5 שם פרטי ,3 , 9 , 7 כלומר לתת לה ללכת בדרכה המיוחדת והייחודית . השם שיר , מקבל מספר 8 דומיננטי , מול ה-3 בגורל , כמו לאמר צדדים מאד השגיים מטרתיים פרקטיים יעילים , מול הצורך המאד מודגש בלהשאר ילדה , מה שיכול גם לציין הדחקה לעולם הרגשות , מאחר שתקלוט מהחברה סביבה הורים מורים , שצריך להצליח להשיג ולשאוף קדימה . לשיקולך , כאשר , אם קיימים שמות אחרים הציעי אותם , (אני לא נוהגת לבחור השמות ,מתפקידה של אמא ). בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו